Digitaalisen vallankumouksen jälkiajassa syntyy kaikenlaista kummallista kun käytetään uusia tapoja hyödyntää 3d-mallinnusta sekä kuvankäsittelyä. Ranskalainen duo Girotto РMasson on toteuttanut näitä tekniikkoja yhdistellen eriskummallisia sushi-annoksia.

Alaston sushi

Tai ainakin ovat mallintaneet ja ”photoshopanneet” t√§llaisia annoksia kaikkien n√§ht√§v√§ksi. Kummallisia on joittenkin mielikuvitukset!

Ihmis-Nigiri
Ihmis-Nigiri 2
Kasvissushi

Mitä ilmeisimmin projekti on toteutettu 3d-mallintamalla joogaavia naisia eri asennoissa. Nämä mallit on aseteltu suunnitteluohjelmassa sushiannoksiksi yhdessä kala-, kasvis-, pikkelsi- ja levämallien kanssa. Lopputulos lienee väritetty Photoshop-ohjelmassa. Tästä esimerkkinä vaiheessa oleva kuva alla.

Keskeneräinen annos

Hauskaahan tämä mielikuvituksen juoksu on nähdä toteutettuna. Kuitenkin, enemmän olisin vakuuttunut, jos mallit olisi tulostettu syötävästä materiaalista ja tehty oikeat sushit. Julkaisimme hiljattain artikkelin 3d-mallinnetusta ja -tulostetusta tai jyrsitystä konditoriataiteesta. Ehdottomasti tällaista teknologiaa tulisi yhdistää laajemmaltikin, jotta kokkien ja kondiittorien mielikuvitus saataisiin näyttäytymään kaikessa suuruudessaan!

L√§hteet: B√ęhance, So Bad So Good

Edellinen artikkeliMies tarvitsi puutyökoneen pieneen työhön ja rakensi sellaisen itse edullisista tarvikkeista, arvaa mikä laite ennen kuin video loppuu!
Seuraava artikkeliValokuvaaja leikkasi Sony a7 -kamerastaan etsimen irti – Lopputulos on toimiva