Disney julkisti hiljattain ensimmäiset kuvat tulevasta Tähtien sota -teemapuistosta. Osia tulee kaksi, toinen Floridan Disney Worldin ja toinen Kalifornian Disneylandin yhteyteen. Tämä Star Wars Land on sitten oma maailmansa, jossa on tutut hahmot ja kulissit tutusta elokuvasta. Lisäksi puistoissa voi eläytyä kolmeen erilaiseen ympäristöön alueesta riippuen: Vanha maailma kuten Mos Eisley, uusi maailma: First Order tai Resistance.

Metsää ja aavikkoa

Puistosta tulee 5,6 hehtaarin kokoinen ja luvassa on erilaisia simuloituja matkoja sekä ajeluja. Unohtamatta tietenkään tunnetta kuin olisi sisällä Tähtien sota -elokuvassa. Nämä puisto-osat valmistuvat molemmat vuonna 2019. Oheisista kuvista ja videoista saa hyvää osviittaa mitä tuleman pitää.

First Order ja Vastarinta
X-siipi
Ajeluvaunu
Star Wars Galaxy’s Edge

Ylilento-esittely uudesta Tähtien sota -osasta:

Hallituksen jäsen Bob Chapek kertoo tulevasta puistosta:

Star Wars Galaxy’s Edge
Star Wars Galaxy’s Edge
Star Wars Galaxy’s Edge

Hauskaa, että tällaista tehdään! Aiemminkin Disney-maailmoissa on ollut Tähtien sota -osia yhteistyössä Lucasfilmsin kanssa. Nyt kun Disney omistaa Tähtien sota -brändin on luonnollista jatkoa, että näitä osia laajennetaan. Tämä tulee varmasti olemaan monelle fanille ennennäkömätön ja -kokematon tapaus! Join the Resistance!

Lähde: The Telegraph

Edellinen artikkeliOlut turvottaa vatsaa, jos sen kaataa lasiin ilman kuohuntaa, katso video oikeasta kaatotekniikasta
Seuraava artikkeliLegoista rakennettu Aliens paluu -elokuvan M577 APC -miehistönkuljetusvaunu on hieno!