Norjalainen Martina Langseth Knutsen näki webissä kuinka joku teki puhelinlaturitelineen Game of Thrones Iron Throne malliin. Tästä inspiroituneena hän päätti toteuttaa vastaavan telineen. Oheisella videolla näytetään valmistusprosessi nopeutettuna.

Game of Thrones – Iron Throne

Rautavaltaistuimen runko syntyy mdf-levystä sekä metallista. Miekat ovat cocktail-tikkuja maalilla viimeisteltynä. Verhoilu on tavallista kangasta. Kuumaliima näyttää olevan suosittu diy-materiaali, kuten tässäkin. Laturin johto on vedetty näppärästi telineen istuimen pohjasta.

Rakennusvideo:

Game of Thrones – Iron Throne – runko

Esittelimme sarjaan liittyen myös wc-somisteen (Game of Thrones -valtaistuinkoriste vessaan) hiljattain. Lisäksi kokosimme artikkelin Game of Thrones miekoista (Miten Game of Thrones -sarjan Valyrian terästä voitaisiin valmistaa).

Nythän sarjaa ei ole enää paljon jäljellä, 2 + 6 jaksoa (7.6, 7.7 sekä 8.1-8.6). Suosittuna ohjelmana sarjalle voisi toivoa kuitenkin vielä lisää jatkoa – Vaikkapa spinoffeina!

Edellinen artikkeliCosplay-harrastaja saa itsensä näyttämään lähes keneltä tahansa fantasiahahmolta
Seuraava artikkeliVintage-moottotoripyörien osilla maustettu Archeologist Gin on juoma todellisille moottoripäille