Wazoo on erikoistunut matkailijoiden tarpeisiin vastaamiseen. Cache Belt on monimuotoinen selviytymispakkaus. Se tarjoaa tarvikkeet sekä perusmatkailijalle että eräretkeilijälle.

Wazoo Cache Belt
Wazoo Cache Belt

Wazoo Cache Belt Adventure-malli
Wazoo Cache Belt Adventure-malli

Vyö on suunniteltu rahavyö-idean pohjalta. Perusmallissa ei ole työkaluja, vain runsaasti tilaa kolikoille, seteleille, asiapapereille – sekä sd-muistikortille. Vyö on kuitenkin perusvyö, jota voi käyttää missä vain. Essentials- ja Adventure-mallit ovat pakattuja malleja. Vyöhön on sisällytetty runsaasti erätarvikkeita, ja edelleen vyötä voi käyttää jokapäiväisessä vaatetuksessa. Matkailijalla on näin joka tilanteessa selviytymispaketti mukana.

Cache Belt
Cache Belt

Vyön solki toimii pullonavaajana ja sen sivuissa olevista silmukoista voi ripustaa esim. työkaluja. Essentials- ja Adventure-mallit sisältävät mm. seuraavat tarvikkeet: Koukkuja ja pyydyksiä, neula, hakaneula, vesisäiliö, puhdistusliinoja, tulentekotarvikkeet, messinkipilli, sitomis- ja nauhoitustarpeita, taskulamppu, keraaminen veitsi, kompassi, signaalipeili, messinkilankaa, ilmastointiteippiä, laastareita, vedenpuhdistin.

Cache Belt by Wazoo -esittelyvideo on hyvä:

Hintaa Kickstarter-pohjalta toteutetulla vyöllä on mallista riippuen 25-95 dollaria. Ei välttämättä kovin suuri summa, jos vyö voi pelastaa hengen. Vyö on valmisttettu USAssa.

Lähteet: Wazoo Survival Gear, Maxim

Edellinen artikkeliTurvakaide pelastaa rallikilpailijan ja auton syöksyltä vuorenrinteeseen Kanarian rallissa
Seuraava artikkeliNäin katkeaa jättiläistammi Stihl MS 880 -moottorisahalla ja 150cm terällä, video