Lovely-App-Dock-Horizontal_New480-1-480x786

Suorituspainoitteisen yhteiskuntamme perusmääreitä on jo pitkään ollut tehtävien ja toimintojen jatkuva numeerinen mittaaminen. Oli kyse sitten koulusta, kuntoilusta tai työnteosta, niin kappelmäärät, tunnit, matkat ja arvosanat ratkaisevat, ei se, että mikä tuntuu sopivalta ja kivalta. Eipä siis ihme, ettäaktiivisuuden numeerinen mittaaminen saapuu nyt myös makuuhuoneen puolelle.

Yhdysvaltalainen Startup nimeltään Lovely on kehittänyt peniksen ympärille laitettavan aktiivisuusmittarin, joka  yhdessä älypuhelinsovelluksen kanssa lupaa mitata maksuminopeuden, vetäisyjen määrän, aktin ajallisen keston, sekä puhistessa kulutettujen kaloreiden määrän. Kaiken lisäksi tätä dataa luvataan hyödyntää niin, että matkapuhelinsovellus sitten antaa vinkkejä kerätyn datan perusteella parempaa seksiä varten. Itse aktia Lovely-mittari lupaa stimuloida tärisemällä kivasti ja puristamalla pippelin juuresta juuri sopivasti.

Katso Lovely -seksiaktiivisuusmittarin esittelyvideo hypyn jälkeen

Tilaa omasi vaikkapa heti osoitteesta ourlovely.com hintaan 169 yhdysvaltain dollaria

Edellinen artikkeliHistorian tuhoisat hilavitkuttimet: Mies rakensi puskutraktorista tankin ja tuhosi kotikaupunkinsa
Seuraava artikkeliViimeinkin, älypuhelimella ohjattava bluetooth kynä!