keksntojen-viikko

Oletko sinä kiinnostunut keksinnistä, tekniikasta ja uusista teknologioista? Jos vastaus on kyllä, kannattaa ehdottomasti suunnata ensi viikolla Viitasaarelle!

Viitasaarella vuosittain järjestettävä Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka edistää innovaatio- ja tuotekehitystoimintaa kokoamalla saman katon alle keksijöitä, yrittäjiä, rahoittajia, tuotekehittäjiä, suunnittelijoita, valmistajia, jakelukanavien edustajia sekä innovaatio- ja IPR-alan asiantuntijoita.

Voit osallistua messuilla myös keksijöille ja yrittäjille suunnattuihin työpajoihin, kuten pitchausvalmennukseen, tai muotoiluklinikkia -työpajaan jossa opastetaan kuinka muotoilu voi tukea keksinnön kaupallistamista.

Esillä on tietenkin myös runsaasti toinen toistaan nokkelampia keksintöjä. Niin ikään tapahtumassa nähdään myös esiintymässä ajankohtaisia vaikuttajia, kuten Jounin Kaupan kauppias, sosiaalisen median vaikuttaja sekä yrittäjä Sampo Kaulanen sekä kauppaneuvos, kansanedustaja Eero Lehti. Peliteollisuuden huipulta terveiset tuo Roviolla ja Supercellillä työskennellyt viitasaarelaislähtöinen yrittäjä Jussi Kemppainen.

Lisätietoja tarkempi messuohjelma löytyy tapahtuman kotisivuilta osoitteesta www.keksintojenviikko.fi

Edellinen artikkeliKultakirjailtu vessapaperi kustantaa 178,5 euroa rullalta
Seuraava artikkeliBrewster Brewolution – astetta hifimpi kotipanimo!