TENA Men 4

Tiestikö että toka neljäs mies kärsii virtsankarkailusta jossakin vaiheessa elämäänsä. Huolimatta siitä, että puolet yli 55-vuotiaista miehistä kärsii virtsankarkailusta, miesten on yhä vaikea puhua aiheesta. SCA:n Pohjoismaissa teettämä tutkimus osoittaa, että miesten virtsankarkailu on yhä tabu ja siitä on saatavilla liian vähän tietoa. Itse asiassa harva mies edes tietää, että on olemassa erityisesti miehille suunniteltuja inkontinenssisuojia ja jopa yli 80 prosenttia virtsankarkailusta kärsivistä miehistä ei käytä minkäänlaista suojaa.

Tenan Keep Control -kampanjan tarkoituksena on poistaa häpeän tunnetta ja näyttää miehille, ettei heidän tarvitse menettää elämänhallintaansa virtsankarkailun vuoksi. Kampanjan Stirling rohkaisee miehiä ottamaan asian haltuun silloin kun sen aika on.

Edellinen artikkeliLamppujen ohjausta Emberlight sovittimella ja älypuhelimella
Seuraava artikkeliHemavision lämpökamera