puettava_lauta

Erilaisten puettavien laitteiden suunnitteluun erikoistuu nykyisin moni yritys. Tästä johtuen markkinoille pulpahtaakin välillä mitä ihmeellisimpiä puettavia vekottima, kuten esimerkiksi aiemmin täällä hilavitkutin.com:ssa esitelty ranteen ympärille kääräistävä quadkopteri. Nyt esiteltävä Belt scooter mahdollistaa sen sijaan potkulaudan ”pukemisen” ylleen.

Kyseessä on unkarilaisen Ádám Török-nimisen suunnittelijan aikaansaannos. Astuinlauta koostuu kaarevasta puupalasesta ja ohjaluun käytettävä tanko on tehty vyötärön ympärille taivutettavaksi. Härveli ei näytä varsinaisen tyylikkäältä tai mukavalta päälle puettuna, mutta ainakin se pitää housut ylhäällä ja potkulaudan aina mukana. Tietty housujen olisi hyvä pysyä ylhäällä myös potkulaudalla huristeltaessa.

Kyseessä on yksittäinen ”hupiprojekti”, joten omaa potkulautavyötä haluavat joutuvat askartelemaan moisen kapineen itse. Eräänlainen skeittilautana toimiva versio tosin voisi ainakin omasta mielestäni olla helpommin puettava ratkaisu.

Lähde

Edellinen artikkeliBeBop Sensors julkisti tekniikan, joka muuttaa kankaan palaset ohjaimiksi
Seuraava artikkeliBanshee Chapter on ensimmäinen kauhuelokuva, joka on suunniteltu Oculus Rift -virtuaalisilmikolle