Comic Sans on monen tuntema ja monen vihaama fontti. Kyseessä on Microsoftille vuonna 1994 suunniteltu fontti, joka on myöhemmin levinnyt laajaan käyttöön. Valitettavasti pehmeäreunainen kirjasintyyppi ei ole kaikkien mieleen, joten se on saanut myös paljon kritiikkiä ja tämän johdosta myös huomiota. Jesse England päätti nyt tuoda fontin myös perinteiselle kirjoituskoneelle.

England kehitti fonttia käyttävän Sincerity Machineksi -nimetyn kirjoituskoneen, koska mikään ei estänyt häntä tekemästä sellaista. Projektin kanssa puuhaillessa mies kuitenkin tuli siihen tulokseen, että fontti ei ansaitse niin suurta määrää negatiivista palautetta kuin se nyt on onnistunut keräämään.

England laserleikkasi uudet kirjasimet akryylistä ja liimasi nämä kadulta löytämänsä kirjoituskoneen iskurien päälle. Lisäksi mies leikkasi vinyylistä koneeseen tietty fonttiin sopivat näppäimet. Lisää kuvia ja tietoa projektista löytyy Englandin kotisivuilta.

Lähde

Edellinen artikkeliAposematic Jacket – puvuntakki täynnä kameroita
Seuraava artikkeliUSB armory – Kahden kahden euron kolikon kokoinen tietokone