Moni on varmasti törmännyt etenkin ulkomailla erilaisten liikkeiden ovissa kiliseviin kelloihin, jotka ilmoittavat myyjää saapuvista tai lähtevistä ihmisistä. Joskus tällaisia ”ovikelloja” on kustomoitu myös hauskuuttamaan asiakkaita. Jos perinteinen kello tuntuu tylsältä ratkaisulta, niin oveensa voi nyt vaikka asentaa kitaran hoitamaan ilmoitukset.

Guitdoorbell on asennussarja, jonka avulla kitaran voi asettaa soittamaan lyhyt melodia aina oven liikkuessa. Sarjaan kuuluu teline, joka ruuvataan oven yläpuolelle, pikkuinen plektrapäinen vipu, joka taas kiinnitetään oveen ja tietysti itse kitara. Kun systeemi on asennettu paikalleen, lähtee kitarasta aina sointu oven avautuessa tai sulkeutuessa. Setin saa joko punaisen tai mustan sävyisenä ja yhdelle ovikellolle kertyy hintaa noin 110 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliLeap Motion päivitti kehitysohjelmistonsa tunnistamaan jokaisen sormen yksittäisten luiden liikkeen
Seuraava artikkeliInvisivision-lasien avulla voi katsella kahta erilaista videokuvaa samasta lähteestä samaan aikaan