microsoftliivit

Välillä tulee vastaan toinen toistaan kummallisempia ideoita ja härveleitä. Yksi ohjelmistojätti Microsoftin osasto työskentelee nyt älykkäiden rintaliivien parissa. Näiden liivien on tarkoitus estää mielialan muutoksista johtuva napostelu.

Systeemiin kuuluvasta vaatekappaleesta löytyy sensoreita, jotka tarkkailevat muun muassa sydämen sykettä sekä hengitystahtia. Sitten kun laitteisto havaitsee tunteikasta vaihtelua näissä elintoiminnoissa, varoittaa se käyttäjäänsä lähettämällä  Bluetoothin avulla ilmoituksen tilanteesta älypuhelimeen. Tutkimusten mukaan tällainen tietoisuus vähentää huomattavasti riskiä syödä ”väärässä mielialassa”. Tällaisessa muodossa härveli on tietty suunnattu pääasiassa naisten käyttöön.

Toki tällainen keksintö voi herättää närää joissain kansanryhmissä, mutta toisaalta se voi myös auttaa toisia kohti terveellisempiä elämäntapoja. Kysymys lähinnä kuuluukin: ”Päästäisitkö suuren yhtiön uimaan liiveihisi?”.

Lähde

Edellinen artikkeliYotaphone on kahden näytön älypuhelin Venäjältä
Seuraava artikkeliPasworthy kertoo kuinka hyvin nettisivut suojaavat salasanasi