Etenkin rannekelloihin on jo jonkin tovin aikaa pyritty yhdistämään mitä erilaisempia toimintoja. Moni muistanee muoviset rannekellot, joihin oli ängetty jokin pikkupeli sisään. Nykyisin rannekelloista alkaa löytyä jopa älypuhelimien ominaisuuksia. Nyt joku on keksinyt liittää oskilloskoopin rannekelloon.

Heti ei tule mieleen, miksi rannekellossa kaipaisi tällaista mittalaitetta, mutta sitten toisaalta taas miksipäs ei? The Oscilloscope Watch:sta löytyy oskilloskoopin lisäksi aaltoliikegeneraattori, logiikka-analysaattori, taajuuslaskin sekä protokolla-”snifferi”. Mukaan on ängetty myös muutama yksinkertainen peli.

Rannekellon voi kytkeä tietokoneen USB-porttiin, jolloin sen näyttöä voi tarkkailla ja ohjata pöytäkoneen avulla. Kellon oma näyttö on 128 X 128 pikselin kokoinen. Tarkemmat tiedot yksittäisten mittalaitteiden kyvyistä löytyy härvelin kickstarter-sivulta. Yksi rannekello maksaa kirjoitushetkellä hieman alle 100 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliCarbon Fiber Playing Cards – Pelikortit hiilikuidusta
Seuraava artikkeliThe EX¹ – piirilevyjä tehtaileva 3D-tulostin