Viikonlopun kunniaksi, mitäs muutakaan kuin 3,5 mm kuulokeliitäntään kytkettäviä härveleitä! Jackpen ei tuo tähän nykyisin paljon hyödynnettyyn aukkoon mitään kovinkaan teknistä, mutta yhden silti todella tarpeellisen apuvälineen.

Laite on yksinkertaisesti pieni muovituubi, jonka sisältä löytyy lyhyehkö kuulakärkikynä. Kun kynää ei käytetä, voi härvelin tökätä toisin päin kuulokeliitäntään. Näin ollen tämä muuten avoimena oleva aukko pysyy puhtaana ja sinulla on aina kuulakärkikynä lähettyvälläsi.

Vaikka tämä keksintö melko yksinkertaiselta kuulostaakin, onhan se totta, että kynää tulee kaivanneeksi yllättävän usein ja yleensä sellaista ei ole tällöin lähimaillakaan. Pieni kuulakärkikynä pysyy myös kätevästi tallessa ja matkapuhelin lisää sille mukavan pituisen varren, vaikkakaan tuskin tämä ergonomialtaan normaalia kynää voittaa.

Yksi kolmen kynäpään paketti kustantaa ebay:ssa melkein 5 euroa. Tämä ei ole mikään hurja hinta, mutta sillä saa kuitenkin ison laatikollisen normaalin kokoisia kuulakärkikyniä piiloteltaviksi takin taskuihin.

Lähde

Edellinen artikkeliNimbus – kojelauta omille kiinnostuksen kohteille
Seuraava artikkeliGeneral Electric testailee 3D-maalausta