abacus_case

Moni kännykkäkotelo väittää lisäävänsä akkukestoa tai vähintään puhelimen kestävyyttä pudotustilanteissa. Abacus iPhone Case ei suojaa juurikaan roiskeilta tai kolhuilta eikä se myöskään lisää akkukestoa, mutta näiden sijasta kotelo lisää helmitaulun ja kasvattaa täten iPhonen ”laskentatehoa”. Nerokasta, eikös?

Koteloita on saatavilla joko iPhone 5/5s:lle sekä nelosversion samoihin malleihin. Pikkuisista omenasymboleista koostuvalla helmitaululla voi tehdä mitä helmitaululla nyt yleensäkin voi tehdä eli laskea yhteen-, vähennys- sekä kertolaskuja. Kotelon sijoittamisessa paikalleen saa olla hieman kärsivällinen, sillä omenat pyörivät pelkässä taulussa vapaana pyöreän akselinsa ympäri.

Kuoren voi teoriassa maalata upottamalla sen väriaineeseen, mutta prosessissa tulee olla tarkkana, ettei menetä laskentaominaisuuksia. Yksi valkoinen helmitaulukotelo maksaa tasan 21,50 euroa. Sinällään on hauskaa, että laite, jota kaikki koululaiset ennen varmasti kantoivat mukanaan on yhdistetty yhä useamman koululaisenkin repusta löytyvään esineeseen.

Lähde

Edellinen artikkeliJetovator on astetta rajumpi ”vesi-jetpack”
Seuraava artikkeli3D-tulostin, joka tuottaa pizzaa