Eikös elämänämme aikana voi ”tykätä” jo lähes mistä vaan aina siitä viikonlopun kaverikuvasta kauppakeskuksiin asti. Fliike mahdollistaa yritysten esittää keräämänsä tykkäyksensä numerotauluna vaikkapa ikkunan reunalla.

Smiirlin kehittämä laite on 43 cm leveä, puupalikkamaisen värityksen omaava möhkäle, joka sisältää mekaanisesti vaihtuvan numerotaulun. Tiedot Facebook-tykkäysten määrästä hilavitkutin kerää WiFi:n avulla ja se pitää ennen käyttöönottoa konfiguroida näiltä osin.

Jännitteeksi kelpaa 110/220 V ja maksimimääränä voi tietysti tykkäyksiä olla 99999 kappaletta, sillä sen jälkeen loppuu laitteesta numeropaikat kesken. Aika monelle yritykselle tämä tosin riittänee. Eri asia sitten vaikuttaako tällainen härveli positiivisesti vai negatiivisesti firman yleiskuvaan. Smiirl aikoo aluksi julkaista 500 kappaleen rajoitetun erän laitteesta hintaan 300 e/kpl. Tuotetta on mahdollista ennakkotilata kyseisen puljun verkkosivuilta.

Osa tähän törmänneistä ei voi edes uskoa tuotteen olevan totta. Uskotteko itse?

Lähde

 

Edellinen artikkeliKellonaikoja ilman tuntiviisaria
Seuraava artikkeliHaikaloja ja lasereita