Puutarhojen koristeluun on tarjolla jo kaikenlaista tavaraa aina keraamisista tontuista erilaisiin koristeköynnöksiin. COREglow on ”soraa”, jolla voi piristää pihansa öistä ilmettä.

Ympäristöystävällisenä ja turvallisena mainostettu aines nimittäin loistaa himmeää hehkua pimeässä. Seos ei kuitenkaan koostu oikeista kivistä, vaan hehkuvat muruset on valmistettu koostaan riippuen joko muovista tai kierrätetystä lasista. Hehku saadaan aikaiseksi synteettisten hartsien sekä luminoivan materiaalin avulla.

Palaset latautuvat päivällä auringossa kuten aurinkopaneelilla toimivat puutarhalamput ja loistavat sen jälkeen 10-12 tuntia. Toimintakyky säilyy käytössä noin 20 vuotta. Seos ei kuitenkaan tuota tarpeeksi valoa korvaamaan normaalit valaisimet, mutta sitä voi käyttää esimerkiksi pimeän ajoväylän tai kukkaruukkujen koristeena.

Tavaraa saa vihreänä, valkoisena, sinisenä tai punaisena. Muoviset palaset irtoavat halvimmillaan noin 15 e/450 g hintaan ja lasisen soran kustannukset alkavat vastaavasti tasosta 30 e/450 g.

Lähde

Edellinen artikkeliMTM Special Ops RAD watch kertoo kellonajan lisäksi säteilytason
Seuraava artikkeliHandy Salt Meter auttaa syömään terveellisemmin