Shakoolie on pidike suihkujuomille

Itse olin ensin hieman hämmentynyt nähdessäni tämän tuotteen. Nauttiiko tosiaan moni juomia ollessaan suihkussa? Noh, Shakoolie kuitenkin pitää tölkit kaakeliseinillä suihkunkin aikana.

Juomatölkeille sopiva telinesystemi koostuu kahdesta osasta. Toinen pujotetaan tölkin ympärille ja toinen lätkäistään suihkun seinälle. Näiden palasten välillä on tarrakiinnitys, joten juoma on nopea kiinnittää ja irottaa kaakeleilta. Tuotetta saa yhdeksässä eri värivaihtoehdossa ja hintaa sillä on lähes 8 euron verran.

Härveli ei tartu karheille seinärakenteille, joten sellaisia omaavien tulee käyttää jotain muuta telinettä juomilleen. Lisäksi tuotteen yhteydessä suositellaan varmuuden vuoksi aina käytettävän metallitölkkejä lasipullojen sijaan. Toisaalta voisihan sitä tölkkiä mahdollisesti pitää saippuatelineessäkin, jos se pitää ensinnäkin sinne suihkuun edes kantaa :).

Lähde