Kaikkiin mitä yksinkertaisimpiinkin esineisiin on helppo lisätä ”älyä” mikropiirien avulla. Sensoria Fitness lisää laskentatehoa sukkiin.

Itse asiassa älysukat koostuvat kolmesta komponentista. Ensimmäinen on lähes normaali sukka, jonka voi pesaista pesukoneessa. Toinen on nilkkaremmi, joka napsahtaa magneettisesti kiinni edellä mainittuun sukkaan. Lopuksi tarvitaan vielä älypuhelin, jonka näytöltä näkee sensorin keräämät tiedot.

Kyseinen tuote väittää tuottavansa laskentatavallaan mahdollisimman tarkkoja tuloksia esimerkiksi askelmäärästä ja kalorien kulutuksesta. Kyseiseen härveliin perustuva ohjelmisto osaa myös tahdittaa juoksun mahdollisimman sopivaksi kullekin lenkkeilijälle. Lisäksi laite kertoo, jos jalat laskeutuvat maahan terveydelle huonossa asennossa.

Tietysti kaiken voi nykytyyliin halutessaan jakaa valitsemissaan sosiaalisissa medioissa. Tiedonsiirto hoituu Bluetoothin avulla ja yhdellä latauksella sensori rullaa 18 päivää, jos juoksee 2 tuntia jokaisena niistä. Sukat voi vetää jalkaansa n. 80 euron panostuksella.

Lähde

Edellinen artikkeliVirtuaalista kanssakäymistä
Seuraava artikkeliLataa kännykkäsi nukkumalla