Jälleen kerran on hyvä aika listata viikon aikana vastaan tulleet kummallisuudet. Tällä kertaa esittelyssä muun muassa hiekkapaperitikkuja, sähköpostimuistutusta sekä sateenvarjo koiralle.

Sandits lähti liikkeelle siitä, kun keksijän piti puhdistaa radionsa paristojen liitäntäpintoja. Hiekkapaperin kääriminen ruuvimeisselin ympärille ei ahtaassa paikassa tuottanut toivottua tulosta. Näin syntyi pumpulipuikkoja muistuttavat tikut, joiden päät on pumpulin sijaan muodostettu hiomakoneista tutusta materiaalista. Laitteiden on tarkoitus toimia etenkin pienten pintojen ja ahtaiden paikkojen hiomiseen. N. 15 cm pituisten tikkujen kumpikin pää soveltuu tarkoitukseen. Toinen puoli on karheusasteeltaan 120 (keskitaso) ja toinen 180 (hieno). Yhdessä paketissa tulee 10 tikkua ja pakkauksen suositushinta on suurin piirtein 5.5 euroa.

Lähde

Nykyään sähköpostia tulee useimmille kasoittain joka päivä. Kaikki sähköiseen laatikkoon kilahtava meili ei kuitenkaan yleensä ole yhtä tärkeää. Sonic-connect 2 kytketään tietokoneen USB-porttiin ja se ilmoittaa käyttäjälleen, kun tietyiltä ihmisiltä saapuu viestejä. Täten ei tarvitse availla sähköpostiohjelmaansa ja etsiä tärkeitä viestejä muiden keskuudesta. Käyttäjän vastuulle jää listan luominen tärkeimmistä viestien lähettäjistä. Hälytysominaisuuksina laitteesta löytyy LED-valoja, äänimerkki sekä värinätoiminto. Näitä ilmoituksia voi määrittää pikaviestimille tai sitten perinteiselle sähköpostille.

Lähde

Viimeisenä esittelyssä sateenvarjo koiralle. Kaikki, jotka eivät edes omista koiraa, tietävät kyseisten eläinten ravistelevan sadepisarat itsestään sisään astuessaan. Mikäli haluaa pitää lemmikkinsä ja huoneistonsa kuivana, niin Dog Umbrella tarjoaa siihen mahdollisuuden. Tämä kyseinen sateenvarjo kiinnitetään talutushihnaan, josta se suojelee nelijalkaista kastumiselta. Varjo on läpinäkyvä, jotta sen alla kököttävällä olennolla olisi täysi näkyvyys käytettävissään. Tällä hetkellä härveliä ei kuitenkaan valitettavasti näytä olevan saatavilla. Toisaalta mainoskuvassa oleva koirakaan ei näytä järin iloiselta laitteen alla.

Lähde

 

Edellinen artikkeliOma kaista
Seuraava artikkeliFlakeLAN 2013 paikanvaraus auki!