Kylmimpien talvipakkasten paukkuessa, kovan tuulen puuskiessa tekisi välillä mieli jättää lyhimmätkin visiitit ulkomaailmaan väiin, ja pysytellä turvallisesti neljän seinän sisäisessä lämmössä. Pipa, rukaset, lämmin takki ja kasvojen eteen kietaistu huivi tarjoavat kohtuullisen suojan, mutta silmien alue jää perinteisiä talvivaatteita käyttävälle auttamatta suojattomaksi. Italialainen vaatekauppa Luisaviaroma on nyt tuonut myyntiin talvitakin, joka suojaa kasvot, ja samalla koko pään tehokkaasti talven viimalta. Ongelma on ratkaistu suunnittelemalla takkiin koko pään ylitse vetäistävä huppu, johon on integroitu jopa kärpäsen silmiä muistuttavat suojalasit. Kuulo- ja happiyhteys on turvatta suun ja korvien eteen lisätyillä reiítyksillä.

AI RIDERS ON THE STORM -niminen talvitaki löytyy myynnistä osoitteesta luisaviaroma.com hintaan 261 euroa.

Edellinen artikkeliPäivän askarteluvinkki: hexaflexagon
Seuraava artikkeliPhilips hakee koenukkujaa – jätä hakemuksesi nyt!

8 KOMMENTIT

  1. Huurtuukohan linssit kuinka helposti? Hengistyshän jää kuitenkin ”pyörimään” jonkin verran hupun sisälle…

  2. No niin, nyt ei roistoista jää enää silmien väriäkään poliisille ilmoitettavaksi, tää ja darth vader voicebox, ni vot!

  3. Tervetuloa avaruusaikaan. Komeuden kruunaa järjetön karvatupsu päälaella. 😀 Takin hinta on muuten nyt 316 euroa.

  4. Hohoh. Takki näyttää kovin ohuelta, lienee suunniteltu Italian pakkasiin eli talvella ehkä jopa -2c kylmimmillään. Eli T-paitakeli näin suomalaisittain.

    edit: Wattefak, mistä vitsistä toi kaivo mun 8v sitte piirtämän kuvan tuohon profiilikuvaks :O

  5. Takki taitaakin todella olla italialaisten suunnittelema, joten nimimerkki E osuu nyt niin sanotusti naulan kantaan. 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.