Kaiken 3D ja 4K vyörytyksen ohessa IFA 2012 messuilla nähtiin myös omaperäisempää näyttöteknologiaa. Esimerkiksi Samsung esitteli messuilla läpinäkyvän LCD-näytön, jossa kuvat ilmestyvät tavallista ikkunalasia muistuttavalle pinnalle. Yksi teknologian demoamiseen käytetyistä tuotteista oli kuvaavasti nimetty 22″ Transparent Showcase, eli 22-tuumainen läpinäkyvä vitriini. Lepotilassa läpinäkyvältä lasikuutiolta muistuttava boksi on on tarkoitettu arvokkaiden tuotteiden esittelyyn siten, että tuotteisiin liittyvää kuvamateriaalia voi näyttävästi esittää lasivitriinin pinnalla. Efektin lisäämiseksi näyttöön on mahdollista yhdistää myös kosketusnäyttöominaisuus. Kieltämättä kiehtovan oloinen kapine, joka varmasti oikein sijoitettuna kerää kerää kivasti huomiota näyttelytilanteessa.

Edellinen artikkeliSony Xperia Sola – kosketusnäyttöpuhelin jota voi käyttää myös rukkaset kädessä
Seuraava artikkeliKuolontähtiteepallo pimeän puolen teenautintoihin