Vaikka Twitter pikaviestipalvelu ei edelleenkään ole oikein ottanut tuulta alleen meillä Suomessa, niin Yhdysvalloissa tämä mikrobloggauspalvelu on säilyttänyt suosionsa muiden sosiaalisten palveluiden rinnalla. Twitter -palvelun yksinkertaisuus ja helposti sovellettava ohjelmointirajapinta ovat myös vuosien saatossa innoittaneet palvelun käyttäjät kyhäilemään mitä mielikuvituksellisimpia Twitter-laitteita, kuten vaikkapa tweettaavan vessan.

Tällä kertaa eräs Twitter käyttäjä Yhdysvalloissa, Marylandin osavaltiossa on keksinyt rakentaa katuun Twitter viestejä maalaavan laitteet. Laite kulkee nimellä OneStreetTweet ja sen tavoitteena on parantaa ihmisten tietoisuutta maailman nälänhätään ja  köyhyyteen liittyen näin tuloillaan olevan G8 kokouksen alla.

Twiittaava katumaalari maalaa viestit vesiliukoisella värillä, joten nämä huuhtoutuvat ajan myötä siististi viemäriin. Maksimissaan 40 merkin mittaisia twiittejä tulostava laite kulkee levittää sanomaansa näinä päivinä Marylandissa Pennsylvania Avenuetienoolla. Mikäli haluat oman asiaan kuuluvan twiittisi katuun kirjoitettavaksi, niin maksimissaan 40 merkin mittaiset viesitit lähettää osoitteeseen @OneStreetTweet

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliHuima elävän kokoinen ja liikkuva Terminator T800 rintapatsas rikkaille nörteille
Seuraava artikkeliLoop 360° suihkusysteemi suihkuttaa joka puolelle