Vaikka iPhonen kosketusnäyttö on monessa mielessä alan parhaimmistoa, niin ainakin yksi heikko piirre kapasitiivisissa kosketusnäytöissä kuitenkin on, ja tämä on stylus kynien kanssa toimivuus. Siinä missä resistiiviset, eli painokosketukselle herkät kosketusnäytöt toimivat mainiosti kosketusnäyttökynillä, resistiiviset näytöt vaativat toimiakseen erikoiskyniä, eikä tarkkuus tällöinkään ole samaa luokkaa kuin oikealla kynällä piirrettäessä.

Onneksi tässä vaiheessa kuvioon astuu iFoolish, eli iPhone 4 piirtokotelo. Tämä uusi suojakotelo tarjoaa täysin oikealla kynällä piirtämiseen verrattavissa olevan piirtokokemuksen. Mikä parasta, pilalle menneet luonnokset on helppo pyyhkiä ruudulta pois yhdellä liipasimen painalluksella, jonka jälkeen kanvas on jälleen tyhjä ja valmis uusien teosten luonnostelupohjaksi!

iPhone 4 tai iPhone 4 S puhelinmallien kanssa yhteensopiva iPhone iFoolish -piirtokoteloita on myynnissä esimerkiksi Supekauppa.fi -verkkokaupassa hintaan 24,30€

Edellinen artikkeliSeat Savers on varma tapa pitää oma istumapaikka vapaana
Seuraava artikkeliNike+ urheilutossut kertovat kuka donkkaa tykimmin