En varmastikaan ole ainoa joka on joskus ihmetellyt, miksi seinäkiipeilykoukkujen on lähes poikkeuksetta oltava lähes saman näköisiä, ja vieläpä melko rumia. Ilmeisesti ainakin japanilaisessa Nendo -designtoimistossa ollaan syystä tai toisesta tultu siihen tulokseen,  että seinäkiipeilypaikkojen ei tarvitse aina näyttää siltä samalta. Näin on helppo todeta katsllessaan toimiston Tokiossa sijaitsevalle Illoiha -fitnessklubille suunnittelemaa uutta kiipeilyseinää.

Piristävän näköinen, ja väittäisin että jopa niitä harmaita murkulaseiniä motivoivampi aloittelevalle seinäkiipijälle. Jos ei tämä kelpaa, niin miksi ei seinä voisi yhtä hyvin olla esimerkiksi scifi-, kauhu-, tai vaikkapa anatomiateemainen.

Lähde: toxel.com

Edellinen artikkeliAkustinen kitaraherätyskello on leppoisampi aamupäristin
Seuraava artikkeliPost-it rannekello on melkeinpä nerokas

4 KOMMENTIT

  1. Kerrassaan mielenkiintoinen idea, mutta nykyiset seinäkiipeilyhallit ovat kyllä mielestäni ihan riittävän mielenkiintoisia. Miten sitäpaitsi ratojen muuntelu onnistuu tuollaisilla design-otteilla? Jännää.

  2. taitaa olla kuvattu vaakapinnalla, menee tuon kiipeilijn kolttu niin hassusti.

  3. Matalilla seinillä ei käytetä köysiä, turvallisuudesta huolehtii puolimetrinen patja lattialla. Tosin noi kyllä näyttävät vähän turhan korkeilta köydettömään toimintaan…

Kommenttien lisääminen on estetty.