AppBlaster ampuu kodin örkkejä virtuaalisesti

Tehokkaat nykykonsolit yhdistettynä Kinectin ja Playstation move -tyyppisten lisälaitteiden kanssa tarjoavat jo melko kivat puitteet fyysisen maailman ja pelimaailman yhdistämiseen. Pelikonsolit ovat kuitenkin kalliita, eikä kaikilla välttämättä ole varaa investoida satoja euroja ekstraa kalliisiin lisälaitteisiin. Eipä hätää, jos kokoa löytyy jos iPod Touch, tai iPhone, voi tämä helposti päivittää lisätyn todellisuuden ”augmented reality” fps-shooter-peliksi.

Homma onnistuu lataamalla puhelimen muistiin ilmaisen AppBlaster -pelin ja kiinnittämällä mobiililaitteen tämän jälkeen parin kympin arvoiseen muovikivääriin ajamaan tähtäimen virkaa. Jutun jujuna on, että kivääriä täytyy käännellä ympäriinsä, jolloin reaaliaikaiseen kamerakuvaan yhdistety virtuaaliörkit alkavat hyppiä nurkista pelaajan kasvoille.

Kuulostaa jännittävältä, eikö? Mallia AppBlaster -pelailusta hypyn jälkeen löytyvällä videolla.

Videolla käytettyä muovikivääriä on kaupan ainakin brittiläisessä red5.co.uk -verkkokaupassa vajaan 20 punnan, eli reilun 20 euron hintaan.