Tällä kertaa Hilavitkuttimen testipenkkiin on päätynyt Navigon MobileNavigator navigaattorisovellus Android -matkapuhelinalustalle. Sovellusta testaamme Samsun Galaxy S -matkapuhelimella, ja testin tuloksia esittelevä video löytyy ohesta. Vertailukohtaa voi testille hakea esimerkiksi noin vuoden takaisesta, iPhone 3G -puhelimen Navigon navigaattorisovelluksen testistä.

Kokonaisuus on siis toimiva paketti, jolla varmasti pärjää pitkälle, eikä tällä kombinaatiolla varmasti tarvita erillistä autonavigaattoria matkassa. Suurin kritiikki kohdistuukin paketin hinnoitteluun. Navigaattorisofta on nimittäin hinnoiteltu Android marketissa 89,99 arvoiseksi, ja erillinen autoteline -sarja nostaa hintaa tästä vielä vajaat 40 euroa. Koko paketille tulee hintaa siis 130 euroa.

Kokonaisuutena annamme navigaattorisoftalle ja tähän liittyvälle autotelineelle kuitenkin arvosanaksi 4/5.

Sovelluksen plussat ja miinuksen kuuluvat seuraavasti

+Toimii viiveettä ja yleisesti jouhevasti Galaxy S puhelimella
+Googlen paikkahaku takaa että sopivia kohteita löytyy reitiltä
+Liikennetiedotteet ja nopeuden valvontakamera sisältyvät hintaan
+Tukeva autoteline

-Korkeahko hinta

KILPAILU!

Navigon on antanut Hilavitkuttimelle jaettavaksi yhden Navigaattorisovelluksen ANDROID -alustalle, sekä tähän liittyvän, tässä testissäkin esiintyneen autotelineen GALAXY S -matkapuhelimelle. Voit osallistua kilpailuun kommentoimalla tätä artikkelia, tai  tykkäämällä tätä juttua käsittelevää julkaisua Hilavitkuttimen Facebook -sivulla.

Kilpailu on avoinna 13.3 saakka, ja voittaja arvotaan 15.3. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Edellinen artikkeliMaailman monimutkaisinta arkkitehtuuria
Seuraava artikkeliiPad 2 esitelty!