Miltä kuulostaisi kännykkäteline, joka käy yhtä hyvin autotelineeksi, polkupyörätelineeksi, tai vaikkapa pöytätelineeksi? Tämän lisäksi teline olisi yhteensopiva käytännössä kaikkien markkinoilta löytyvien kännykkä, navigaattori, kompaktikamera, ja käsikonsolimallien kanssa. Taivuteltava, hämähäkiltä sekä nimeltään, että ulkomuodoltaan muistuttava Spider Podium lupaa kaikkea tätä yhdessä paketissa. Tuotteen kehitystiimi luottaa konseptiinsa jopa niin tiiviisti, että ovat laatineen videon jossa telineeseen kiinnitettyä kännykkää yritetään vispata irti polkupyörän pinnojen välistä – huonolla menestyksellä onneksi. Kyseinen video ohessa.

Spider Podium matkapuhelinteline löytyy myynnistä sekä mustana, että valkoisena Superkauppa.fi -verkkokaupasta vajaalla 25 eurolla.

Edellinen artikkeliPekonihammastahnaa
Seuraava artikkeliPush and Store hyllyssä on aina tilaa, mutta ei koskaan ilmaa

8 KOMMENTIT

 1. On pitkään ollut mielessä hankkia iPhonelle joku pyöräilyteline ja nyt sitten tärppäs! Pyöräilyreissuista tulee mielenkiintoisempia kun voi seurata kartalta omaa sijaintia. En kyllä ymmärrä mikä idea on laittaa teline pyörän pinnoihin kiinni?

 2. Olisivat laittaneet kameran päälle kun vispasivat tuossa pyörässä, olisi tullut hienoa kuvaa 🙂

 3. Kieltämättä näyttää kyllä hyvälle…
  Kyllähän tämä on hommattava 🙂

 4. Valmistajan omasta verkkokaupasta ~23e postikuluineen.
  Superkaupasta 31,80e halvimmalla postikululla.

  Mukava suomilisä tuossa välissä. Mut tilaukseen lähtee. Halvemmalla vaihtoehdolls siis 🙂

 5. En uskaltaisi laittaa polkupyörään kännykkää tuolla kiinni. Ensimmäinen kuoppa ja känny lentää katuun.

 6. Aika suolainen hinta ottaen huomioon että kysymyksessä on vajaa metri rautalankaa jonka päälle on valettu muovi, askarruttaa kestävyys että paljon kestää taivuttelua ennenkuin naksahtaa poikki, tuskin mitään niveliä tuohon ole laitettu

 7. Hyvä fillariteline on ollut hakusessa jo vuosia. Kaikennäköistä kiinanihmettä on tullut testailtua ja kännyköitä maasta noukittua. Tähän mennessä omat tarranauha- ja nippariviritykset on toiminut parhaiten.

  Kai se tämäkin on testattava. Tuo videolal tapahtuva pyörän käsinheiluttelu ei vaan millään tapaa vastaa sitä oikeaa tärinää ja iskuja, mitä maastoajossa ilmenee.

 8. Kiksu: löytyy sitä halvempikin kauppa (24.90 kirjetoimituksen kanssa) http://kauppa.apsafe.fi/spiderpodium-valkoinen-p-1233.html

  HI-TECHNOMAN: Kestää aika hyvin taivuttelua, mutta sain 4 kuukaudessa kaksi jalkaa poikki kun taivuttelin liikaa juuresta, älkä tehkö samaa virhettä.

  Jussi3E3 + villev: Toimii pyöräillessä, mutta kiinnittämisen kanssa saa olla aika tarkkana. Itselläni on ainakin puhelin kotelossa ja narun päässä varmuuden vuoksi.

Comments are closed.