Miltä kuulostaisi kännykkäteline, joka käy yhtä hyvin autotelineeksi, polkupyörätelineeksi, tai vaikkapa pöytätelineeksi? Tämän lisäksi teline olisi yhteensopiva käytännössä kaikkien markkinoilta löytyvien kännykkä, navigaattori, kompaktikamera, ja käsikonsolimallien kanssa. Taivuteltava, hämähäkiltä sekä nimeltään, että ulkomuodoltaan muistuttava Spider Podium lupaa kaikkea tätä yhdessä paketissa. Tuotteen kehitystiimi luottaa konseptiinsa jopa niin tiiviisti, että ovat laatineen videon jossa telineeseen kiinnitettyä kännykkää yritetään vispata irti polkupyörän pinnojen välistä – huonolla menestyksellä onneksi. Kyseinen video ohessa.

Spider Podium matkapuhelinteline löytyy myynnistä sekä mustana, että valkoisena Superkauppa.fi -verkkokaupasta vajaalla 25 eurolla.

Edellinen artikkeliPekonihammastahnaa
Seuraava artikkeliPush and Store hyllyssä on aina tilaa, mutta ei koskaan ilmaa