Polkupyörien ohella rullalaudat ja rullaluistimet tuntuvat olevan erikoisten kulkuvälineiden suunnittelijoiden kestosuosikkeja. Viimeisimpänä rullaluistinuutuutena saamme Chariot Skates -rullaluistimet, joissa renkaiden koko on kasvatettu pienen polkupyörän vastaavaa. Suurempien renkaiden ansiosta luistinten luvataan olevan tavallisia rullaluistimia vakaammat, helpommin ohjattavat, ja lisäksi näiden avulla on helppo lasketella vaikkapa nurmikentän ylitse ongelmitta.

Kun yhdellä luistimella on painoa noin 2,5 kiloa, voisi kuvitella että kovin kärkkäisiin temppuihin nämä eivät taivu. Toisaalta suuremmat renkaat varmasti pienentävät vierintävastusta epätasaisemmilla pinnoilla ja vauhtiin päästyään luistimet voisi kuvitella jopa melkoisen haipakoiksi. Luistimien runkomateriaalina on aina oi niin seksikäs hiilikuitu.

Viiden vuoden kehitystyön tuloksena syntyneet Chariot -rullaluistimet ovat edelleen vielä kehitysvaiheessa, joten valitettavasti vielä näitä ei saa ostaa mistään.

Lisää tuotteen kotisivuilta osoitteesta chariotskates.com

Edellinen artikkeliiPod nanon rannekellopidike keräsi avoimen nettipalvelun kautta yli miljoona dollaria riskipääomaa
Seuraava artikkeliPotkukelkka lumiauralla

5 KOMMENTIT

  1. Näyttää melko päheiltä ja lievästi vaarallisilta.
    Voisin huolia jos osaisin luistella =D

  2. Kuten wertti tuossa jo aiemmin mainitsikin, niin kuinkahan noilla jarrutetaan? Mikäli renkaisiin laitettaisin jarrut, niin tasapainon pitäminen voisi olla hankalaa jos isommat renkaat jarruttavat. Jos taas pienemmän renkaat jarruttavat, niin olisi aika tehoton jarru.
    Tietenkin kulutuspalat molempiin jalkoihin ja hiissataan jalkaa perässä -> vauhti hidastuu (takimmainen jalka/ luistin olisi siis poikittain).

Kommenttien lisääminen on estetty.