Jotta yleissivistys pysyisi sopusuhtaisena ja ajanmukaisena, on lukeminen hyvä jakaa eri tyyppisen kirjallisuuden kesken tasapainoisesti. Sopiva jako voisi esimerkiksi olla yksi osa tietokirjallisuutta, yksi osa fiktiivistä kirjallisuutta ja yksi osa sarjakuvia.

Kuinka sitten varmistua että kotiin hankitusta kirjavalikoimasta ei muodostu liian yksipuolista? No esimerkiksi hankkimalla kotiin Balanced -hyllyn, joka tasapainottaa vasemman ja oikeanpuolisen hyllytason kirjojen painoarvon mukaisesti balanssiin. Koska arvaankin jo, että joku tarttuu hyllyn keskiosan stabiiliin olemukseen, ehdotan että tätä käytetään sarjakuvien säilyttämiseen. Ensinnäkin sarjakuvia ei ole koskaan hyllyssä liikaa, ja toiseksi sarjakuvien suuri kuvien määrä tekee näistä hankalasti suoraan pelkkään tekstiin perustuvan kirjallisuuden kanssa vertailtavaa.

Tämä hieno ja mielenrauhaa lisäävä innovaatio on Christian Kim nimisen muotoilijan luomus. Toivottavasti pian tuotannossa niin saadaan tieto tasapainoon.

Lähde: inewidea.com

Edellinen artikkeliPro-luokan tuubinpuristin
Seuraava artikkeliShogun Bros. Chameleon X-1 on hiiri ja gamepad samassa

6 KOMMENTIT

  1. Johan on jännä. Ei tosin lapsiperheeseen kannata hankkia tai on jollain kohta pää auki.

  2. Kelmin kanssa samaa mieltä.
    Muuten ihmettelen ettei ole nimetty iHylly eli saattaisi jopa toimia ilman iitä.

  3. Ja mikä on tämän hyöty? Kulutetaan nyt rahaa ja luonnonvaroja turhan suunnitteluun, josta ei OLE YHTÄÄN MITÄÄN HYÖTYÄ!

  4. @Essu – suunnitteluunhan ei sinällään kulu luonnonvaroja yhtään. Jos oikein miettii, niin hyllyä hankkiessahan kannattaisi oikeastaan ennemmin sijoittaa kalliiseen design-esineeseen, kuin perushyllyyn.

    Materiaalia ei oikeastaan kulu sen enempää, kuin perus-ikeahyllyynkään, mutta kyllä sitä hyllyä johon on tullut sijoitettua pieni omaisuus sitten varmasti vähän pidempää käyttääkin.

  5. Jep. Tasapaino eri aiheidin välillä tulee löytää, ettei tule yksipuolisesti luettua. Itse voisin jakaa kirjalllisuuden näin: Matematiikka, Fysiikka, Muut.

Comments are closed.