Lapsena Star Trek ja Tähtien Sota seikkailuelokuvia katsellessa suuren vaikutuksen tekivät elokuvien hienot, futuristiset yksityiskohdat kuten hologrammit, siirtolaitteet, sädepistoolit ja jopa avaruusääniefektien saattelemana avautuvat automaattiset liukuovet. Väittäisin jopa että näillä, vieraasta tulevaisuuden maailmasta illuusion luovilla yksityiskohdilla oli vähintään yhtä suuri osa elokuvan toimivuudessa, kuin juonella.

Nimimerkkiä uiproductions käyttävä rakentelija on mitä ilmeisimmin myös vakuuttunut avaruussarjojen liukuovista, sillä kaveri on näppäränä nikkarina päättänyt askaroida kotiinsa aidot Star Trek tyyliset, paineilmalla toimivat liukuovet.

Keksintöä esittelevä video hypyn jälkeen

Mikä parasta, ovien valmistaja on julkaissut tarkat ohjeet projektin toteuttamiseksi osoitteessa instructables.com

Lähde: uiproductions.blogspot.com

Edellinen artikkeliKymmenettä kertaa järjestettävä LanTrek-tapahtuma starttaa pian – varaa konepaikkasi nyt!
Seuraava artikkeliGoogle Nexus S ja Android 2.3 Gingerbread julkistettu!

5 KOMMENTIT

  1. tuohon vielä liiketunnistin niinkuin kaupan ovissa, paineilman ääni voisi olla hiljaisempi ja ovien väliin voisi kiinnittää pienet pehmintimet, ettei se kopsahda kiinni mennessä. 🙂

  2. oliski kiva tietää että jos jää väliin jotain niin aukeaako taas niin kuin hississä?

  3. Tuskimpa tuo kovinkaan suurella energialla puristuu kiinni. Tai en usko, että siinä ainakaan pahasti voisi itseään satuttaa. Hissin ovet voi olla vähän eri juttu jos niistä puuttuisi tunnistin.

Kommenttien lisääminen on estetty.