Työpaikallani entinen huonetoverini oli kovin kiintynyt näppäimistöönsä – se oli kuulemma ”klassikko” eikä ”yhtä hyviä” enää tehdä. Oli miten oli niin siitä lähtevä meteli oli sietämätön ja sen hiljentämisestä kehkeytyi pakkomielle. No toisin kävi ja päädyin suojaamaan kuuloni KOSSin kuulokkeilla. Ongelmaan ei nimittäin yksinkertaisesti löytynyt helppoa ratkaisua (paitsi katkoa puolimielinäpittäjältä sormet). Jostain syystä kuitenkin nämä ”hyvät” keksinnöt keksitään aina liian myöhään, mutta ehkä tällä säästetään jonkun toisen mielenterveys. Thanko on tuonut myyntiin Keyboard quiet coverin jonka tarkoituksena on vaimentaa näppäilystä aiheutuva melusaaste.

Tätäkin tuotetta myydään kaikissa internetin hyvin varustelluissa geek-putiikeissa vaivaiseen vajaaseen 40 taalan hintaan. Tässäpä loistava lahjaidea niille joilla on tarve hiljentää läheisen näppäinäänet tai miksei tämä toimisi vaikkapa roiskesuojana maastossa.

Lähde: gizmodiva.com

Edellinen artikkeliBuzz Lightyear pilli pystyssä
Seuraava artikkeliValkee kilpailu ratkennut. Onnea voittajalle!

7 KOMMENTIT

  1. ”miksei tämä toimisi vaikkapa roiskesuojana maastossa.”

    Kerrankin joku keksi tavan, jolla suojata näppämistö lemmenmehulta! Vielä kun saisi suojattua näytönkin.

  2. Hittolainen! Tämä lähti heti tulemaan tännepäin. Kämppiksen yötäpäiväinen näppiksen hakkaaminen onkin ärsyttänyt jo pitemmän aikaa.

  3. Epäilen, ettei tuohon mahdu IBM:n Model M sisälle. Vaikka onkin paras näppis ikinä.

  4. Tällä keksinnöllä olisi välit vanhempien kanssa paljon paremmassa kunnossa. Vain 5-7vuotta myöhässä tappelusta tietokoneen yökäytöstä ja näppäimistöstä aiheutuvasta meluhaitasta.

Kommenttien lisääminen on estetty.