Nyt olisi tarjolla tosimiehen (tai -naisen) shottivyö. Nailoniseen kokonaisuuteen mahtuu pieniin koloihin yhteensä 36 shottilasia. Nämä lasit tietenkin ovat korkeilla varustettuja joten ne voi ladata käytettäviksi jo hyvissä ajoin ennen käyttöhetkeä. Tässä on tietenkin riskinä että tulee juotua liikaa, mutta kolikon kääntöpuoli on se, että olisi hyvä mahdollisuus tarjota shotteja kavereille!

Vyöt mahtunevat mukavasti myös takin alle, joten esimerkiksi festareille tämä voisi olla oiva keino saada juotavaa mukaan. Kesää odotellessa siis. Jollain tavalla kiehtova keksintö. Hintaa tällä on 9,99 dollaria.

Lähde: budk.com

Edellinen artikkeliChris Allen ja maailman suurin jojo
Seuraava artikkeliChetan Sorab: Switch Me -suola-/pippurisirotin

4 KOMMENTIT

  1. Tähän artikkeliin sinänsä liittymätön kysymys:

    Miksei hilavitkua päivitä enää muut kuin Jyrki? Saitti vaikuttaa vähintäänkin vähäliikenteiseltä. Aikaisemmin juttuja tuli kuin konekivääristä, nyt vaikuttaa silt et enää Jykä pitää linnaketta pystyssä laittamalla jutun päivässä muodon vuoks 🙁

  2. Allekirjoittanut pahoittelee ainakin omien juttujen vähenemistä johtuen työ- ja koulukiireistä, ideoita ja tarjontaa jutuille löytyy, mutta kun tuntuu että vuorokaudessa pitäisi olla vähintään 48 tuntia että kerkeisi kaikki asiat hoitamaan 😀 Uskon että muillakin kirjoittajilla on vähän samanlainen tilanne.

  3. Jos jossakin on illanviettopaikka johonka täytyy juomiset salakuljettaa niin olisikohan kaikille parempi että valitsee sellaisen paikan jossa saa juoda ihan rehellisesti pullonsuusta.

Kommenttien lisääminen on estetty.