Ed Swan esitteli tämän Mark Makers Table -luomuksensa Lontoon design -festivaaleilla hiljattain. Ideana on, että pöytä on koostettu kuten vaneri kerroksista. Nämä kerrokset ovat eri väristä materiaalia. Kun pöytä otetaan paketista se on harmaa. Kuvassa yllä on pöytä, josta on hiottu hyvän matkaa kerroksia pois. Näin saadaan hinkkaamalla tuotettua mielenkiintoisia väriyhdistelmiä ja -muodostelmia. Videolla pieni demonstraatio tapauksesta.

Ensiksi kun näin tuon kuvan ja otsikon, että pöytä pitää rikkoa, niin ajattelin että siinä on varmana jokin nestekidesysteemi jota hakataan vasaralla. Hieman samalta nimittäin näyttää kännykän rikki mennyt näyttö. Muutaman kerran tällaista on päässyt itselle tapahtumaan. Hiomisstrategia oli tässä mielessä tässä hieman pettymys. Enemmän olisi ilmeisesti tehnyt mieli hakata jokin näyttö mäsäksi.

Lähteet: www.core77.com, vimeo.com

Edellinen artikkeliR2-D2-pölynimuri
Seuraava artikkeliLove Tires – Rakkauden renkaat