Hamed Kohan haluaa levittää rakauden sanomaa, kenties hieman persoonattomasti, sydämillä. Uutta ideassa on se, että pyörän kumi levittää tätä sanomaa. Love Tires -renkaaseen on tehty pienten sydänten kuvioita. Näin kun pyöräilijä ajaa lätäkköön, sen jälkeen katuun jää vedestä hetkeksi kuvia sydämistä.

Idea on hyvä, mutta mielestäni käytännön konsepti hieman ohut. Ensinnäkin ainakin sydänten täytyisi olla paljon suurempi. Toisaalta tarvittaisiin jonkinlainen maalisäiliö josta tuli maalia renkaisiin kun painaa nappia. Näin voisi lähettää viestejä lähellä liikkuviille halutessaan. Tätä kuviointia voisi harkita sovellettavaksi myös autoihin Kiitos, Michelin.

Lähde: gizmodo.com

Edellinen artikkeliEd Swan: Mark Makers Table – pöytä, jonka saa ”rikkoa”
Seuraava artikkeliiArm ja sen multi-mount-kiinnitys tarjoaa helpotusta mobiilihelvettiin

11 KOMMENTIT

 1. Ja autoissa käytettynä on hyvä liikenneturvallisuus.. no tai no voihan sitä jonkin laisen urituksen sille keksiä 🙂

 2. Samaa mieltä että sydämet ovat aivan liian pieniä. Ei noita erota kuin puhtaalla paperilla ajettaessa, ei ainakaan asfaltin röpölöissä.

 3. Minäkun luulin että renkaan kuvioinnin tehtävä olisi tarjota pitoa? Millainenhan mahtaa olla jarrutusmatka tai vaikka ajo-ominaisuudet tuollaisella kumilla?

 4. Vaikka molemmat edelliset kommentit ovat periaatteessa oikeessa, niin ainakin tämä idea on loistava! Ei muuta kuin erilaisia kuviota ja isompia niin toimii! 😀

 5. Kaupunkipyörän renkaan kuvioinnin vaikutus pitoon ja ajo-ominaisuuksiin on hyvin marginaalinen, ja uskoisinpa että sydämiä tiehen piirtävää rengasta tuskin halutaan asentaa mihinkään maastopyörään tai yleisesti kuntoiluun tarkoitettuun pyörään, jossa sillä renkaan kuvioinnilla jo oikeasti on vaikutusta ajamiseen. Ajatuksena sinänsä hauska muttei välttämättä toimiva kuten edellä olevat ovatkin jo maininneet.

 6. Pate: Voima välittyy tiehen pyörässä kuin pyörässä kumin kautta. Kokeilepa ajaa maastopyörällä ja sen jälkeen sama lenkki kapearenkaisella pyörällä. Kumpi kulkee kevyemmin. Jos kuvioinnilla ei olisi mitään juuri väliä, olisivat kaikki renkaat sileitä, eikö?

 7. kohokuviot kuluu turhan äkkiä, kuviot vois olla ”upotuksia” renkaan pinnassa.
  etufillariin syrämmiä ja takafillariin nuolia
  tai miksei vaikka kirjaimia kuvioinniksi
  ”vapaa poikamies 040-5555555”

 8. Noinhan tuosta ei tule yhtään mitään, pitäisikin valssata tiejyrän rumpuun kitkakuvio niin renkaat voisivat olla sileitä kun kitkakuvio onkin tien pinnassa.

 9. ”Käys hakeen HOHO-kärryt niin ei tartte käsissä kantaa…”

  Monet intin käyneet varmaan törmänneet noihin

Kommenttien lisääminen on estetty.