Nokia on tänään tuonut myyntiin uutuusmallinsa mallinimeltään N8, joka on iso juttu ainakin täällä meillä Suomessa. Tämän Symbian 3 käyttöjärjestelmää hyödyntävän laitteen uskotaan olevan ensimmäinen laite, jolla oma kännykkäjättimme pystyy kilpailemaan markkinoilla tasavertaisesi muiden koreamman hintaluokan kosketusnäyttöpuhelimien kanssa. Aikaisemmin nämä markkinat ovat olleet lähinnä Applen iPhonen sekä Android käyttöjärjestelmää käyttävien HTC:n, Motorolan ja Samsungin hallinnassa. Mikäli N8 on vielä vieras, niin Nokian tuore, videota sisältävä promosivu löytyy täältä

Koska käyttöjärjestelmiä ja matkapuhelinvalmistajia on useita mistä valita, olemme täällä toimituksessa hukassa. Pyydämmekin siis teitä kertomaan että mikä kosketusnäyttöpuhelin on paras, ja miksi. Puhelinhankintojen suhteen käytössämme on tietenkin rajaton budjetti, joten jätetään hinta-aspekti tällä kertaa sikseen. Ei myöskään mennä niihin tuleviin käyttöjärjestelmiin, kuten Meegoon tai Android kolmoseen. Näistä kun ei kukaan vielä osaa varmasti sanoa.

Eli lähdetäänpä siis liikkeelle kyselyllä:

n

{democracy:258}

Ja mahdolliset perustelut kommentteihin, kiitos!

Edellinen artikkeliWindows Phone 7 -mainos tietää että ”revolution is coming”
Seuraava artikkeliBetonitapetti päällä seinä on kuin betonia