Nyt taitaa taas pitkästä aikaa olla hyvä hetki linkittää Päivän ilmainen MP3-kappale.
Tällä kertaa se on Iron Maiden nimisen NWOBHM eli New Wave of British Heavy Metalin uranuurtajan (Jota allekirjoittanut ainakin fanittaa kybällä) kappale El Dorado.
Se on ensimmäinen julkaistu kappale heidän tulevalta albumiltaan, nimeltä ’The Final Frontier’ (julkaistaan 16.8.), jonka huhutaan olevan yhtyeen viimeinen. Nyttemmin on jo julkaistu albumin nimeä kantava musiikkivideo.
El Dorado:n voi ladata tästä

Edellinen artikkeliMaailman ensimmäinen lasagne-kolmioleipä on ravintoarvoiltaan suuri
Seuraava artikkeliGreenscreen-puku chromakey-efektiä varten

5 KOMMENTIT

  1. Luin jostain, että Final Frontier ei olisikaan Maidenin viimeinen albumi, vaan että Gers ja Harrison olisivat sanoneet jossain radiohaastattelussa, että Maidenilta on odotettavissa vielä monia albumeja sekä keikkoja. Jos joku tietää enemmän, niin voi kertoa tarkemmin.

  2. Luin jonkun lehtihaastattelun, jossa oli mukana Steve, Nicko ja Bruce. Kaikki taisivat kommentoida tuohon viimeiseen levyyn jotain että ei ole viimeinen levy, vaan jatkavat vielä tämänkin jälkeen. Mikä olisi kyllä hyvä 😀

  3. Innolla odotellaan, että pääsee levyä kuulemaan (kaista tuntuu ohkaiselta taas vaihteeksi). Olenko muuten ainut jolle tulee kannesta mieleen predatorin ja terminaattorin hybridi?

  4. Luin viikonloppuna Iltalehden mukana tulleesta lisälehtisestä, että basisti Steve Harrisin mielestä 15 on hyvä luku lopettaa (hän viittasi tuolla luvulla 15 studioalbumien määrään). Mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.

Kommenttien lisääminen on estetty.