Pikku-uutinen torstain iloksi! Tällainen kuva sattui eteen eräällä puhelimistakin ajoittain uutisoivasta sivustolla. Itselläkin kun muutamia kännyköitä pyörii kenkälaatikoissa sun muissa, niin jotain käyttöä niille voisi keksi, koska luultavasti vintageksi ne eivät vielä aikoihin käy. Oheisessa mallissa on se vaara että ottaa lompakkopuhelimen vahingossa tavallisen sijaan. Tällöin kukkaron kolikot toki ropisevat iloisesti vähemmän iloisen omistajan kuunnellessa. Johonkin isompaan luuriin voisi virittää sisälle viinapullon. Sellaisia muutama sitten festarialueelle.

Kohtahan onkin sitten muuten näitä kosketusnäyttöpuhelimia kierrätettävänä suurempiakin määriä, jos ne joissa antenni ei toimi kun puhelinta pitää kämmenessä saa palauttaa. Jossette ole vielä tietoisia tästä asiassa, niin iPhone4:n antenniongelmasta on kehkeytymässä varsin mielenkiintoinen tapahtumaketju, jonka alkulämmittelyä sopii seurata videoilta osoitteessa: www.apple.com/antenna/. Näyttäisi jopa siltä, että kaikkia näiden videoilla esiteltyjen puhelimien omistajia on sumutettu silmään melkoisesti! Mutta kenelles suuttuisi, kun kaikilla on sama ongelma ja jokainen haluaa oman kosketusnäyttöpuhelimen!?!? Hehe.

Mainos: Tilaa tyylikäs lompakko Superkauppa.fi -verkkokaupasta!

Lähde: donidoni.tumblr.com

Edellinen artikkeliZombie Jerky on zombeista valmistettua kuivalihaa, joka tulee pian markkinoille
Seuraava artikkeli”Keksijät”-facebook-keskusteluryhmä tarjoaa uusille innovaatioille kasvualustan, jossa omia oivalluksia ei tarvitse paljastaa kaikille

15 KOMMENTIT

 1. Mihin tuo artikkelin jälkimmäinen osa nyt taas liittyy? Toivottavasti se on sarkasmia. iPhone 4:n antenniongelmat eivät pelkästään johdu käden signaalinvaimennuksesta, jota esiintyy kaikilla puhelimilla.

  Hienosti Apple valehtelee, jos Hilavitkuttimen toimittajakin on mennyt vipuun.

 2. Nokian testissä akku minimissä ja puhelin valmiustilassa, reilu peli.

  Oma N86 käyttäytyy täsmälleen samoin, signaali putoaa täysistä palkeista vain kahteen puristusotteella – mutta annas olla jos näppäinlukon avaat tai yrität soittaa, signaali palautuu oitis otteesta riippumatta.

  Ei pitäisi olla mikään yllätys ettei puhelin käytä täysiä tehoja pelkän verkkosignaalin ylläpitoon. Applen iPhone 4:n kohdalla ongelma on nimenomaan puhelujen ja datasiirron katkominen, palkeista (jotka softa yliarvioi ja jonka Apple harvinaista kyllä myönsi) viis. Ilmeisesti antennissa on kontaktiongelma, joita ei muilla esiinny kun kuori on kuori eikä antenni.

  Propagandan Apple osaa, älkää nyt menkö halpaan retkuun kun joku valmistaja esittää yksipuolisiä väitteitään.

 3. Ja toki kuuluvuus heikkenee, jos antenni täysin peitetään, mutta Applen kohdalla riittää pelkkä kosketus tietylle alueelle eikä minkäänlaista verkkoa ole enää havaittavissa.

  Halpamainen temppu Applelta yrittää vierittää vastuuta muiden harteille.

 4. Mulla on vanha Nokia 9300i eikä kuuluvuuspalkit liiku mihinkään piti sitä kännykkää miten vain kädessä. Kunnon puhelin käteen ja tuollaiset muovilelut helevettiin.

 5. Applen ongelma on kyllä toista kaliiberia, koska koskeminen tiettyyn kohtaa muuttaa antennin sähköistä mitoitusta, jolloin se ei voi toimia optimisti tai edes sinnepäinkään. Muissa puhelimissa ja myöskin Applella lisäksi tuon tulee kyllä radioaaltojen vaimenemista, mutta antennin toimintaan ei suoranaisesti vaikuta ollenkaan. Nokian tapauksessa saattaa olla vielä virransäästö kyseessä, kun akkua on enään yksi palkki jäljellä, joka vain voimistaa singaalin heikkenemistä (mahdollisesti pienempi vahvistus radiopiirillä yms.).

  Itse tuossa testasin N97:aa josta en saanut yhdellä kädellä putoamaan palkin palkkia täydellä akulla. Kahdella kädellä peittäen puhelinta antennin kohdalta sain kaksi palkkia putoamaan, joskaan se ei ollut enää ihme. Pitääpä testata tyhjemmällä akulla mitä sanoo.

 6. Siis hetkonen? 7 eri puhelimella(Nokia) olen yrittäny saada palkkeja alas, mutta vai kahdella kädellä tippumaan 1-2 palkkia, koska masto on aivan hiivatin kaukana. Kosketusnäyttösilläkään en saanu pahemmin. Mitä hittoa se Apple huijaa? Ja testasin luuria jossa oli 1 palkki akkua ja siltikään muut palkit ei laskenneet.

 7. Toki applella lienee käytössä laboratorioissaan keinot joilla saadaan kenttää tiputettua kätevästi, että se siitä ”testistä”. Naurettavaa että Apple on lähtenyt tälle linjalle että testataan muita puhelimia ja etsitään muka samaa vikaa niistä. En oikein osaa kuvitella että esimerkiksi Nokia lähtisi julkistamaan tälläisiä videoita kilpailijoistaan ikinä.

 8. Oma Nokialaiseni kuuluvuus vaihteli pään asennon mukaan….ei muutakun kiertoon ja kunnon puhelin tilalle.

 9. Itse yritin omalla Android-luurilla pitää kaikin tavoin peittelemällä ja jalkojen välissä enkä saanut millään palkkeja tippumaan. Mitä ihmettä ”koskee kaikkia puhelimia”???

  Vasta kun pistin puhelimen peltiseen pukukaappiin sain palkit laskemaan puoleenväliin

 10. Ei tuo iPhonen antenniongelma ole mikään sellainen, että sekin tapahtuisi aina riippumatta paikasta, kentästä yms. Eli suurella osaa käyttäjistä ei ole minkäänlaisia ongelmia, mutta monet taas siitä raportoivat. Kyllä oma Nokialainen N95 katkoo puheluita myös harva se päivä. Varsinkin, kun satun makkarissa menemään istuma-asennosta makuulle niin puhelu katkeaa… Muutenkin ei mitenkään epätavallista, että puhelut katkeilevat vaikka missä olisi… Sitä en tiedä onko kiinnipito-otteella mitään tekemistä vai vaan muuten paikasta…

Comments are closed.