RetroN 3 Video Gaming System on melkoisen kivanoloinen laite. Koneella on tarkoitus tuoda takaisin käytettäviksi vanhat NES, SNES ja Sega Genesis -pelikonsolien pelikasetit. Nämä kaikki siis toistuvat kyseisessä laitteessa. Tätä on saatavana harmaana tai kuvan punaisena 69,99 dollarin hintaan, mikä ei ole kovin paha. Tosin jos pelikasetteja alkaa ostelemaan, lasku kasvaa nopeasti. Ainakin alkuperäispaketissa avaamattomina myytävät. Tosin eikös jostain ulkomailta saanut aikoinaan kasetteja, joissa oli parisenkymmentä peliä yhdessä.

Mukana on langattomat ohjaimet, mutta myös alkuperäiset sopivat, joita jokaista erilaista varten on kaksi liitäntää, eli siis yhteensä kuusi liitäntää. Kuva tulee s-videona tai komposiittina. Hauska tuote. Liekö kuitenkaan markkinoita, en tiedä?

Lähde: hyperkin.com (via www.wired.com)

Edellinen artikkeliPower Laces -itsestään kiristyvät kengännauhat Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuvasta on nyt toteutettu
Seuraava artikkeliSpace Invader ja Adventure -tatuioinnit

7 KOMMENTIT

  1. Kohderyhmä tälle tuotteelle on luonnollisesti ne ihmiset, joilla on tallessa paljon vanhojen pelikonsolien pelejä, mutta itse konsolit ovat jo parhaat päivänsä nähneet.

    Kuulun itse tähän ryhmään! 🙂

  2. Lähteestä tämä saattaisi selvitä, mutta kysynpä kumminkin: Onko tuo ohjelmistopohjainen emulaattori?

  3. Kuka hullu ostaa vanhoja pelejä alkuperäispaketeissa ja avaamattomina pelaamista varten?

  4. Mun mielestäni jos retroilla haluaa niin huutonetistä alkuperäset laitteet. Mut jos haluu näitä pelejä muuten vaan pelata, niin tietokoneelle ja myös kännykkään saa emulaattorin eikä tarvi niistä peleistäkään maksaa.

  5. mistä tän koneen vois ostaa voisko joku kertoa mieluiten postiin haluaisin on jonkuverran siihen sopivia pelejä

Kommenttien lisääminen on estetty.