Kukapa ei olisi joskus ihastellut soittimien suojalaukkujen kiiltäväpintaista muotoilua. Tai ainakin minusta nuo laukut ovat esteettisiä, ne mukailevat kauniisti sisällä olevan herkän soittimen linjoja. Wim Delvoyen ”Etui pour…”-teossarjassa on muotoiltu ja valmistettu suojalaukut hieman erilaisille instrumenteille! Mopo, kastelukannu, nokkakärryt sekä moottorisaha saavat ympärilleen punaista plyyshiä ja muovisen kuoren. Laukut voidaan sulkea ja avata.

En osaa sanoa kuinka muovista saadaan valmistettua tuollaisia noin suuria kestäviä palasia. Varmaankin kyseessä on uniikin muottikappaleet, joihin on sovitettu saranat ja sisäpäällyste ja ne on maalattu mustalla kiiltävällä maalilla. Mielestäni tässä olisi ideaa myös sarjavalmistukseen. Sanotaanpa vaikka että jos mopossa tulisi tuollainen säilytyslaukku mukana, niin se olisi aika hieno markkinointikikka. Kuinkakohan monta laukkua täytyisi tilata tehtaalta, että hinta pysyisi kurissa. Olisi aika hieno säilytyspaikka myös moottorisahalle!

Lähde: www.todayandtomorrow.net, vaikeasti navigoitava taiteilijan kotisivu: www.wimdelvoye.be

Edellinen artikkeliVedestä virtaa laskemiseen
Seuraava artikkeliZombie shadowcaster on zombituikkulyhty

5 KOMMENTIT

  1. ”Laukut voidaan sulkea ja avata.”
    Eikös se ole laukkujen käytön kannalta aika oleellinen asia että ne voi avata ja sulkea?

  2. Ettekös ole Mythbustersissa nähneet miten näppärästi vakuumivehkeellä syntyy muovimuotti melkein minkä tahansa kappaleen päälle… 🙂 Olisikohan joku semmoinen laite kyseessä ?

  3. Moottorisahalle ostaisin samantien, jos vain paikallisista kaupoista noita löytäisi!

  4. Ensimmäisenä tuli mieleen vanhat gangsterileffat missä kannetaan rynnäkkökivääriä viululaukussa 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.