Itse en pidä aseista. Niistä tulee paha olo. Oli esimerkiksi vaikeaa katsoa Iron Man 2 siksi. Mutta epäilemättä jotkut pitävät aseista, myös isoista konekivääreistä, ja kukapa ei pitäisi pekonista. Ja tässähän ei siis ole kyse siitä kuinka pekoni ammutaan porsaasta irti, vaan siitä kuinka pekoni kypsennetään aseen piipun ympärillä.

Tuosta kuvasarjasta se selkiää sitä enempää ihmettelemättä. Piipun ympärille laitetaan eristeeksi foliota ja folion ympärille pekonia. Sitten ammutaan 250 luotia (7,62mm), otetaan pekoni pois ja syödään. Saakos tuollaista asetta edes pitää Suomessa? Muualla kuin armeijassa? Jos saa, niin sille varmaankin täytyy olla jokin hyvä syy. Ihmeellisiä asejuttuja, mutta tulipa nyt laitettua tännekin.

Lähde: www.everydaynodaysoff.com

Edellinen artikkeliLego-tatuoinnissa hengaillaan beachillä ja vedetään rommia
Seuraava artikkeliMichael J. Miller valmistaa piikivestä työkaluja ja teriä luonnon omilla työkaluilla

22 KOMMENTIT

 1. Itse juuri pidän aseista mutten pekonista.
  Aisiaan: Onhan tuo hauska tapa pekonia paistaa mutta ellei ole pakko nii voi olla aika tuhlausta ampua 250 luotia vain siksi että saisi palan pekonia. Paljon helpompaa ja laillisempaa olisi ihan perus pannulla.

 2. Mut ihan perus pannulla ei saa niitä ihania aromeja, mitä toi konekivääri antaa 😀

 3. kyllähän suomessakin saa luvat konekivääriin, mutta se on niin hankalaa että sitä ei edes kannata yrittää. Ensinnäkin pitää olla asekeräilijän paperit joita on lähes mahdoton saada enää nykyaikana kiitos kouluampujien…

  Mutta ei siinä mitään jos joku päättää valmistaa pekonia tällätavoin niin kertokoon minulle miltä maistui.

 4. kyllähän joka jannu osaa pannulla pekonit paistaa, sillä siitä puuttuukin se hohto. KK:lla paistettua pekonia ei moni jätkä olekkaan syöny. En minäkään kyllä, mutta pitää pistää muistiin tämä.

 5. ”Kerran orkesterileirillä Makro paistoi pekonit omalla huilullansa samaan tyyliin.”

 6. Täähän olis oiva tapa valmistaa ruokaa sodassa. Pekonit ympärille, tähdätkää, TULTA! Ja hetken kuluttua syyään.

 7. Hehehe, ainakin sai viikon naurut tästä Jyrkin loistavasta kertomuksesta aseista 😀

  Jyrki ala kirjottaa blogia, luen sitä joka päivä!

 8. Mukava aloitus sotilaan aamuun; siinä samalla kun suolaa vihollista kylmäksi, niin pekonitkin kypsyy. Eikös niitä munia saisi kanssa johonkin väliin ujutettua kypsymään. Sumppi tarvis saada kanssa kuumaksi. Joku sveitsiläinen voisi kehittää hieman tuota kk:ta.

 9. Eikös tuohon voisi kyhätä jonkinlaisen ruutikaasulla toimivan perkolaattorin, niin saisi sitä sumppiakin sitten. Ja vohvelirautaa jne… Jokainen voisi olla oman itsensä spade sen jälkeen. Saataisiin sotilaskeittäjätkin rintamalle.

 10. Täyty kyllä todeta että juttujen taso on laskenut viimeaikoina roimasti. Osasta jutuista on tullu ns. Tynkiä pitkien ja mielenkiintoisten uutisten sijaan. :/

 11. Anteeksi, mutta mistä nämä pekoniuutiset oikein revitään? Ja kiinnostaako tällaiset oikeasti ihmisiä?

  Aikaisemmin täällä Hilavitkuttimessa tuli käytyä ainakin 3-4 kertaa viikossa, mutta nyt kun uutiset ovat olleet paljon laaduttomampia (kuten Kelju tuossa jo mainitsi), olen vieraillut sivuilla noin kerran kahdessa viikossa. Miksi? Koska uutisten laatu on oikeasti tippunut todella alas, parhaimmillaan uutisen kirjoittajat eivät ole vaivautuneet panostamaan kieliasuun. Vielä jokin aika sitten täällä julkaistiin erittäin laadukkaita uutisia, joissa aihe oli mielenkiintoinen ja kieliasu moitteeton. Niitä luki suurella mielenkiinnolla. Nyt jos oikeasti katsoo tätäkin uutista, niin kyseinen aihe ei ole kiinnostava + uutisen kieliasu on tasoa ala-aste. Lukekaas oikeasti tuo ensimmäinen kappale, niin ymmärrätte mitä tarkoitan kieliasun laadukkuudella.

  Jo useita vuosia Hilavitkutinta seuranneena tiedä, että heti kun joku uskaltaa sanoa jotain kritiikkiä tehdystä uutisesta, siitä seuraa ko. kommentille paljon negatiivisia peukkuja (mikä on mielestäni lapsellista). Jospa siis nyt ihmiset olisivat viimein aikuisia ja ymmärtäisivät, että annan tässä rakentavaa kritiikkiä, joilla saisitte minut innostumaan Hilavitkuttimesta uudelleen… Nyt kun tämän kommentin kirjoittaja on lipumassa poispäin Hilavitkuttimesta ainoana syynä se ettei sivustolla tunnuta pitävän minkäänlaisia laatukriteerejä yllä. Pekoniuutiset juuri ja juuri sulatan, mutta näin tökeröä tekstiä uutisessa en. Pahoittelen.

 12. Asehan on MG3 ja löytyy suomessa Leopard 2A4 panssarivaunusta. Tätä on kuulemma kokeiltu, hyvälle maistui.

 13. Mikä ihmeen pekonivillitys täällä hilavitkuttimessa on? Yhteenkin väliin vaan uutisia pekoneista…

Kommenttien lisääminen on estetty.