Applelta on tullut uusi tuote, iPad. Se on hieman niin kuin iso iPhone ja toisaalta siinä on ominaisuuksia myös tietokoneesta. Ainakin näin olen ymmärtänyt.

Mm. 9,7 tuuman led-näyttö, ips-näyttö, monisorminen kosketusnäyttö, herkempi kosketukselle kuin iPhone, nopeampi kuin iPhone, yhtä nopea kuin tietokone, painaa 680 grammaa, 12 mm paksu, Wi-fi, 3g tulossa, ei liitäntää usb-tikulle, ei ehkä lataudu usb-liitännästä jne jne. Näitä sitä saa lueskella joka paikasta. Mutta kuitenkin. Oikeastihan kaikki vain haluavat tietää voiko sen tehosekoittaa? Videolta se selviää.

Lähde: www.blendtec.com

Edellinen artikkeliHuhu: Nokialta tulossa kosketusnäyttö-tablet-tietokone
Seuraava artikkeliBiologit löysivät ensimmäisen monisoluisen eläimen joka pärjää kokonaan ilman happea

19 KOMMENTIT

 1. Missä ne näytön monet sormet on? ja mitä niillä tehdään? ei kait ne nyt sentään ole Applella kehittäneet iMasturbatea?

 2. Jotenkin ihmetyttää että miten tuo iPad on niin suosittu. Kömpelön kokoinen, ei USB-liitäntiä, tavallisella netbookilla on mukavempi ja nopeampi kirjoittaa, vaihdettava akku jne.

 3. Kyseessä on erittäin tehokkaita tehosekoittimia valmistavan yrityksen mainos, näillä mainoksilla he haluavat näyttää että sekoittimet sekoittavat kaiken.

 4. Noita faktoja voisi hieman korjailla.

  Latautuu usb-liitännästä. Ilmeisesti kaikkien emojen portit eivät anna tarpeeksi virtaa, mutta iPadi latautuu pois päältä ollessaan kyllä.
  ( http://www.wired.com/gadgetlab/2010/04/ipad-battery-charging/ )
  Eikä se ”yhtä nopea kuin tietokone” ihan paikkaansa pidä. Sama prossu kuin iPhonessa, kellotettu vaan 1GHz:iin.
  ( http://blog.gsmarena.com/the-ipad-torn-to-pieces-the-1ghz-a4-cpu-turns-out-an-overclocked-iphone-3gs-cpu/ )

  Mulle passais kyllä tablet mainiosti sohvalla ja nojatuolilla netin selaamiseen + muuhun ajanvietteeseen, niin vähän näppistä tarvitsen noissa asioissa. Applen tuotteita vaan en osta, ajattelin odotella Android-pohjaisia tabletteja tässä…

 5. @tenkainen

  Voi olla että olis kiva nettiä selailla sohvalla löhötessä, mutta mites tuolla selailet kun puolet sivustoista ei toimi oikein mm. flashin puutteen vuoksi? Vaikka HTML5 kovasti ajetaankin sisään, ei se vielä pitkään aikaan ole korvaamassa flashia.

  Ja aiheesta, silkkaa parhautta nämä WillItBlend-videot vaikka ovatkin mainoksia 😀

 6. @pjena

  No nuo Android-tabletit ovat lupailleet flashia. Ja tietysti W7:kin on olemassa.

 7. Miksi se flash muuten ei toimi?
  Onko syynä että Apple ei ole halunnut maksaa Adobelle siitä?

 8. Amerikan sukulaisilla tuollainen ja se tosiaan on aivan järjettömän järeä laite.

 9. Jeppe: Apple väittää että flash on liian buginen ja hidas. Pelkäävät siis että flashit aiheuttaisivat hidastelua yms asiakkaita häiritseviä lieveilmiöitä. Apple on jopa väittänyt että 90% iMacien virheilmoituksista ja valituksista liittyy flashin ongelmiin.

 10. Yleensä ne, jotka parjaavat Applen tuotteiden ominaisuuksia, tai niiden puutteita, eivät ole todenneet niiden käsittämätöntä käyttömukavuutta ja intuitiivisuutta. Tämän lisäksi ko. valmistajan kikkareet tarjoavat mahtavaa silmäkarkkia esteetikoille.

 11. Kyllä olette kaikki spesialisteja, yksi sanoo että iPad ei muuhun kelpaakaan, toinen väittää sitä kömpelön kokoiseksi monilla puutteilla, kolmas tarvii elääkseen Flashiä – tyypit ei ole vielä edes testannut iPad :ia ja ollaan jo morkkaamassa. Onnex teitä varten on PC ja Microsoft …

 12. dani ku tuo iPad ei satu olemaanse eka applen tuote jos et ole wanhaa apple fanina huomannut. Tuo on vain käytännössä isokokoinen ipod touch (ei puhelintoimintoja) ja kömpelö kapistus suosin ennemminkin vaikka macbook pro läppäreitä kuin moisia turhakkeita

Kommenttien lisääminen on estetty.