Kun kaartaa sillä uudenpramealla hiilikuiturunkoisella urheiluautolla hietsun kääntöpaikalle (tai Monacon vastaavalle), niin mikäpä sen täydellisempi elämys kuin kuin syödä sushia hiilikuitu-syömäpuikoilla! Tai jos on karate-harrastaja, niin näillä voi yrittää pyydystää kärpäsen. Eikä haittaa vaikka puristusote olisi hieman roisimpikin, sillä nämä aerospace-hiilikuidusta leikatut puikot kestävät 1,8 miljoona PSI:n (pounds per square inch) paineen.

Hintaa tällä käsintehdyllä tuotteella on prameat 149,95 dollaria, mutta kuten sanoin, niille joilla on jo kaikkea muuta hiilikuidista! Älkääkä varastako niitä puikkoja ravintoloista, muuten ne siirtyvät kertakäyttöisiin!

Viihdyttävä lyhyt video aiheesta:

Lähde: www.carbonfibergear.com

Edellinen artikkeliSanyolta seuraavaksi 4d-videotykki
Seuraava artikkeliEvian – We are all babies inside -mainoskampanja

8 KOMMENTIT

  1. Viihdyttävä lyhty video aiheesta.

    Onko se niin vaikeeta tarkistaa tuo teksti, ärsyttää tommoset 😀

  2. Pointti on se, että jos jaksaa pittää tämmöstä sivua yllä nii kai se kuuluu kattoo ettei nuita iiha tyhymiä virheitä tuu. Mutta kiitoksia korjauksesta ja anteeksi häiriö.

  3. Kuis noin alhaiset speksit kun ei toi 1.8M PSI:tä riitä millään mun nuudeleihin. Tarttee varmaan odotella niitä timanttisia ja kuka nyt hiilikuitusilla kehtais rahvastella enivei.

  4. Markkinarako kiinalaisille: pyydystetään tehtaiden tuottama hiilidioksidi ja prässätään siitä syömäpuikkoja miljardille kiinalaiselle ja trenditietoisille länkkäreille.

  5. En pysty kuvittelemaan mitään tarpeellisempaa 😀 Mutta kiva lahja ihmiselle jolla on jo kaikkea ja diggailee aasia jutuista 😛

  6. Taku: Hiilidioksidi on kaasu. Kaasusta ei voi prässätä syömäpuikkoja.
    Hiilikuitu on hiukan eri asia kuin hiilidioksidi.

Kommenttien lisääminen on estetty.