Eilen uutisoimme, että Sanyolta on tulossa syksyllä 3d-videotykki, jossa on kaksi linssiä ja erityinen kolmen lampun teknologia. Muistakaahan kuitenkin tarkastaa ensi kerralla almanakasta päivämäärä, että ei aivan mitä tahansa usko mitä netistä lukee. Sinällään mielenkiintoinen ilmiö, sillä hilavitkuttimen toimituksessa emme uskoneet, että tuo artikkeli olisi mennyt täydestä.

Kenties olisimme voineet myös uutisoida tästä 4d-videotykistä, jota varten Sanyo on patentoinut erityiset vihreät tripolarisaatiolasit. Tykin ja lasien avulla voi matkustaa ajassa. No. Ei nyt kuitenkaan oikeasti.

Pahoittelemme, jos olemme aiheuttaneet sekaannusta videotykkimarkkinoilla.

Alkuperäinen Sanyon videotykki, josta kuvamanipulaatio toteutettiin: www.sanyo-lcdp.com

Edellinen artikkeliSanyo aikoo markkinoille syksyllä 3d-videotykillä
Seuraava artikkeliHiilikuitu-syömäpuikut, niille joilla on jo kaikkea muuta hiilikuidusta