Yleensä Hello Kittyä on totuttu näkemään kaikennäköisissä tyttölasten tekstiileissä vaatteista liinavaatteiden kautta kynäkoteloihin. Aina silloin tällöin internetissä vastaan tulee jokin vähän omituisempi yhdistelmä ja esimerkiksi Ferrarin urheiluauto on nähty pilattavan Hello Kitty -kuvilla.

Tämä Hello Kitty -moottorisaha jatkaa samalla linjalla. Vaikka halkeileva maalipinta ja jossain määrin edelleen karu ulkomuoto kompensoi Hello Kittyn ja ”i love you”-tekstin moottorisahalle tuomaa leimaa, Hello Kitty -kuvin varustettu pinkiksi maalattu moottorisaha yhdistää äklösöpöyden ja moottorisahan tavalla, joka antaa olettaa, että moottorisahan maalaajalla ei ole aivan kaikki kotona. Teksasin moottorisahamurhaajan Hello Kitty -versiota siis vain odottelemaan.

(Neotoraman kautta)

Edellinen artikkeliNyt jakamaan! 80-porttinen hubi mahdollistaa sen moninkertaisena
Seuraava artikkeliKinekt Design: Gear Ring -ratassormus