Niin kuin strutsi tai jänis voi laittaa päänsä koloon ja ajatella, että kukaan ei näe. Tai peittää silmät kun joutuu kameran eteen. Veasyble on design-ajatus, jossa asuste kääntyy käden käänteessä ”koloksi”, johon pääsee eristäytymään vaikkapa keskellä piazzaa.

Paperista ja kankaasta valmistetut prototyypit seikkailevat italialaisessa maisemassa. Lampunvarjostimelta näyttävä suoja menee olalla kuin laukku ja kaverin kohdatessa voi mennä sen alle vaihtamaan kuulumisia. Näkisin tämän keksinnön kuitenkin enemmänkin performatiivisena välineenä, jolla voi kerätä katseita joita tietenkään ei itse tiedä saavansa. Erikoista sinällään. Onko katseita olemassa jos niitä ei ole näkemässä?

Lähde: www.veasyble.com (via www.swiss-miss.com)

Edellinen artikkeliASCII Heart Necklace on siis
Seuraava artikkeliAidon kokoinen T800 replika elokuvasta Terminator 2: Tuomion päivä

4 KOMMENTIT

  1. Menee taiteellisuuden puolelle, ja on aika kiistämätöntä ettei tuollaisella minkäänlaista käytännön arvoa ole. Mutta sinällään hyvin valokuvauksellinen asuste. Kuin Pariisin muotiviikoilta. 😉

  2. Itehän olen liikkunut jo pidempään Prisman muovipussi päässä suojaamassa yksityisyyttä, eli taidan olla asustemuodin edelläkävijä.

  3. örr: Säästää helposti hintansa takaisin vältettyinä sakkoina. Kyseisestä aktiviteetista kun kuulemma nykyään voi pikavoiton saada..

Comments are closed.