Elokuviin, sarjakuviin ja muuhun populaarikulttuuriin liittyviin keräilytuotteisiin saa halutessaan helposti upotettua uskomattomia summia rahaa. Esimerkiksi allekirjoittanut tapasi vielä varhaisteini-iässä taitavasti sijoittaa koko viikkobudjetin sarjakuviin ja näihin liittyvään oheiskrääsään. Sittemmin kuvioihin tulivat tietenkin muut nuoruuteen liittyvät kiusaukset ja sarjakuvaharrastus jäi sikseen – ehkäpä hyvä niin.

Eri kokoiseen keräilykamaan saa siis rahaa helposti uppoamaan paljon. Toisaalta, jos jatkuva keräilyesineiden perässä juokseminen ei kiinnosta, voit myös sijoittaa koko vuoden ylimääräiset pelimerkit yhteen vaikuttavaan keräilyartikkeliin, kuten vaikkapa 1:1 mittakaavassa toteutettuun Terminator T800 endoskeleton replikaan. Vajaan kahden metrin korkuinen robotin luuranko sopii mainiosti myös vaihtoehtoiseksi hankinnaksi kohtuukuntoiselle käytetylle autolle – hintaa tällä on nimittäin euron verran vaille seitsemän tonnia.

Terminator T800 endoskeleton replika löytyy myynnistä Superkauppa.fi  -verkkokaupasta

(Full disclosure: Superkauppa on osa samaa mediakonsernia Hilavitkuttimen kanssa)

Edellinen artikkeliVeasyble on asusteidea, joka tarjoaa yksityisyyden tunteen
Seuraava artikkeliAitken & Hodge: Woodpecker Big Pecker on kaupunkilelu