Pieniä muutoksia juttuihin liittyvään keskusteluun liittyen

Vaikka keskustelu Hilavitkuttimessa on pääosin erittäin mielenkiintoista ja mukavaa seurattavaa, niin valitettavasti asiattomat viestit ovat viime aikoina lisääntyneet sivustollamme merkittävästi. Tämän vuoksi olemme joutuneet hieman kiristämään kommenttien julkaisukriteerejä. Ei tarvitse kuitenkaan pelätä – rekisteröityminen ei edelleenkään ole pakollista, kommentteja ei tarkisteta ennakkoon (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta), eikä kommentteja tarvitse kirjoittaa omalla nimellä.

Tästä lähtien seuraavat säännöt kuitenkin pätevät kommentointiin liittyen:

  • Jokaiseen kommenttiin edellytetään oikea, toimiva sähköpostiosoite mukaan. Sähköpostiosoitetta ei kuitenkaan julkaista, eikä tätä käytetä mihinkään markkinointiin tai vastaavaan.
  • Nimenä voi käyttää jatkossakin vapaasti joko omaa nimeä tai nimimerkkiä
  • kun kommentoit ensimmäistä kertaa tietyllä nimellä / sähköposti -yhdistelmällä, kommenttisi siirtyy arvioitavaksi. Kun ensimmäinen kommenttisi on hyväksytty, niin tämän jälkeen seuraavat kommentit julkaistaan välittömästi ilman ennakkotarkastusta
  • Mikäli haluat varata itsellesi oman nimimerkin, voit rekisteröidä tällaisen itsellesi täällä

Loppuun vielä muutamia vinkkejä, joiden avulla varmistat että kommenttisi julkaistaan ja että kommentista on iloa myös muille:

  • Pysy aiheessa. Jos artikkelissa puhutaan uudesta automallista, niin kerro mitä mieltä olet mallista, älä siitä mitä mieltä olet autoilusta yleensä.
  • Kirjoita kokonaisia, tiiviitä lauseita. Mieti kirjoittaessasi millaisia mielipiteitä ja keskustelua olisi sinun itsesi mielestäsi mielenkiintoista seurata sivuilla?
  • Artikkelien kirjoittajien ja muiden kommentoineiden arvostelu on kiellettyä. Jos sinulla on mielipide aiheesta, niin kerro mikä se on, älä sitä että et pidä jonkun muun mieleipiteistä.
  • Artikkeleihin liittyvät kommentit eivät ole yleisen palautteen antamista varten. Mikäli sinulla on mielipiteitä tai vaikkapa parannusehdotuksia sivustoon liittyen yleisesti, voit olla meihin yhteydessä palauteomakkeella, tai sitten keskustella asiasta keskustelufoorumillamme.

Kiitos ymmärryksestä ja siitä, että jaksoit lukea tämän ”tiedotteen” loppuun asti! Yritetään yhdessä pitää sekä jutut, että keskustelu mahdollisimman mielenkiintoisina jatkossakin!