wiggystyle_mohican_black

Onko kypäräsi totaalisesti viime talven mallia, mutta uuteenkaan ei ole varaa? Eipä hätää, kun hankit vanhan suojakopan laelle Wiggystyle -kypäräpertsan, muuttuu suojavarustuksesi melko varmasti kerta heitolla rinteen viileimmäksi.

Kypäräperuukkia on saatavilla sekä perus-irokeesimallisena, että piikikkäämpänä, punkkarityylistä lookkia mukailevana kampauksena. Kun keesitupeeta vielä löytyy melkoisen kattava värivalikoima, niin voit olla varma että löydät joukosta omaan kypärääsi sopivan lisäkkeen. Tämä kypärähiuslisäke sopii luonnollisesti minkä tahansa kypärän ehostamiseen, oli kyseessä sitten fillarikypärä, skeittikypärä, moottoripyöräkypärä tai lumilautakypärä.

Wiggystyle -kypäräperuukkeja on kaupan esimerkiksi Superkauppa.fi -verkkokaupassa hintaan 9,90 / kappale.

(Full disclosure: allekirjoittanut kuuluu myös Superkaupan taustajoukkoihin)

Edellinen artikkeliPowerPost-konsepti tuo sähkön pöydänjalkaan
Seuraava artikkeliMary Hale: Itinerant Home – liikkuva koti