Jos oma lasi sattuu usein eksymään muiden sekaan tai haluaa muuten vain piristystä kuppiensa kylkeen, tarjoaa Cipher Drinking Glass näyttävää apua asiaan.

Nämä konseptiasteella olevat Damjan Stankovicin suunnittelemat juomalasit koostuvat pienistä neliöistä. Kyseiset nelikulmiot sitten käyttäytyvät eri juomayhdisteiden myötä omilla tavoillaan ja muodostavat lasin kylkeen nauttimasi nesteen nimen. Tietysti kuulostaa melko vaikealta tehtävältä monien mahdollisten juomien takia. Kuvissakin havaittava teksti ”CocaCola” ilmestynee helposti myös muiden kolajuomien yhteydessä. Yksinkertaisempaa olisi varmaan kirjoituttaa pelkkä Cola. Mikäli lasi osaisi erottaa alkoholijuomat alkoholittomista, voisi siitä olla jotain käytännönkin hyötyä. Hyödyllisyys kuitenkin on mitä on, mutta näyttävyys on sitten ihan omaa luokkaansa.

Lähde

Editors note: Hyvää joulua Hilavitkuttajille! Näpyttely tosin jatkuu vuoden ympäri, joten muistakaa vierailla sivuilla jatkossakin! 🙂

Edellinen artikkeliViikkokysely: Kuinka monta joululahjaa annat tänä jouluna?
Seuraava artikkeliDigitaalivideokamera 8-kertaisella optisella zoomilla on erikoisennäköinen