hard_drive_platter_wallet

Helposti toteutettavat, tyylikkäät ja oivaltavat tee-se-itse-projektit ovat aina mielenkiintoisia. Mikey Sklar’n käyttämättömäksi päätyneen kovalevyn kiekoista tekemä setelilompakko on kaikkia näitä. Niittipyssyllä toisiinsa kiinnitetyt kiekot tarjoavat välistään säilytystilaa seteleille.

Metallikiekot ovat aivan kiinni toisissaan, mutta vain yhdellä niitillä. Siispä rahan ottaminen kukkarosta käy kiekkoja toisiinsa nähden kiertämällä. Valokuvakehyksestä napattu koukku pitää metallikiekot yhdessä ja rahat tallessa.. Seteleiden lisäksi lompakon matkassa pysyy kahden auton avaimet ja jonkinmoinen etu-/jäsenkortti. Kaiken tämän lisäksi lompakko toimii jonkinmoisena taskupeilinä.

Välilähteemme Gizmodon neuvoa kannattanee seurata, eikä herrojen välttämättä kannata ottaa tätä lompakkoa treffeille mukaan kun maksaa neidinkin illallisen tai leffalipun.

Edellinen artikkeliBeriscope – sukellusta kuivalta maalta
Seuraava artikkeliTestissä Altec Lansing inMotion Classic iPod -telakka

2 KOMMENTIT

  1. Vaikkakin ihan ok idea kierrättää tietokonerojua tälläkin tavalla, käyttöesineenä en lähtisi kokeilemaan, pitää aina miettiä että miten päin sen taskuunsa laittaa jne.. + rahat, autoliiton kortti sekä kotiavain samassa paikassa? Liian riskialtis hukattavaksi.
    Näin ihan vaan arvioiden käytettävyyttä, hilavitkutinta kyllä löytyy.
    (Sekä kun joku tällaisen tekee, kannattaa säästää rahaa ja jättää tekstissä mainitun niittipyssyn ostamatta ja laittaa veto- eli popniittejä sen sijaan.)

  2. Ruman näköinen ja kaamean epäkäytännöllinen, eli ihan susi! avaimet niitillä kiinni!! OK!

Kommenttien lisääminen on estetty.